Workshop Schermen Gent

En Garde! Tijdens dit groepsuitje leert u als geen ander de sabel te hanteren.

Ontvangst
Uw bedrijfsuitje begint in hartje Gent, waar u in een gezellig restaurant gastvrij ontvangen wordt met een drankje. Vervolgens is het tijd voor actie!

Schermen
Uw scherminstructeur is een oud bondscoach of oud international. Hij zet zijn wereldwijde ervaring met veel plezier in om u kennis te laten maken met deze Olympische sport. Iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid kan meedoen!

Allereerst krijgt u uitleg over de verschillende disciplines in de schermsport. Nadat iedereen vervolgens is voorzien is van een schermvest, sabel, handschoen en masker (fotomoment!) gaat u zelf letterlijk aan de slag.

U begint met een aantal basis voet- en armtechnieken. Als het moment daar is, wordt het spel complexer gemaakt met nieuwe technieken, tips en trucs. Iedereen is tegelijk bezig, u schermt in tweetallen en in teamverband. Niet alleen zijn alertheid, controle, durf en inzicht belangrijk, ook respect voor de ander is een sleutel tot succes.

De workshop wordt afgesloten met een flitsende finale. Afhankelijk van de groepsgrootte is dit individueel of in teamverband. Uiteraard worden grotere groepen door meerdere instructeurs begeleid. 

Afsluitend diner
Na deze enerverende workshop is het tijd om ter afsluiting van het teamuitje gezellig samen aan tafel te gaan. Tijdens het keuzediner, bestaande uit een hoofdgerecht naar keuze, heeft u gelegenheid om nog eens na te praten over deze gezellige dag. Uiteraard wordt er het gehele personeelsuitje rekening gehouden met dieetwensen.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 90,85
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 72 € 82,80
61 - 100 € 69 € 79,35
Inclusief
- Ontvangst met een drankje
- Workshop schermen onder deskundige leiding
- Schermvest, handschoen, sabel, masker en verzekering
- Keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes