Likeur maken en proeven in Leuven

Ontvangst
Uw bedrijfsuitje begint in hartje Leuven waar u ontvangen wordt met koffie en gebak. Vervolgens krijgt u een likeurworkshop aangeboden.

Likeurworkshop
Proeven

Uw gastvrouw vertelt u in het welkomstwoord kort iets over likeuren en jenevers. Ze gaat hierbij in op de mogelijkheden die er straks met de verschillende smaken zijn. Hierna is het tijd om te proeven! U maakt kennis met zo'n zeven huisgemaakte likeuren en jenevers, zodat u inspiratie op kunt doen voor het echte werk.

Workshop
U maakt stap voor stap uw eigen likeur. Hierbij is van belang hoeveel alcohol u vindt dat hierin zou moeten zitten. Wordt het een vrij lichte drank of gaat u voor de 40 % alcohol die likeur doorgaans heeft? Vervolgens bepaalt u zelf welke smaken u wilt combineren. Hierbij kunt u kiezen uit diverse soorten (biologisch geteeld) fruit die u kunt combineren met diverse soorten kruiden. Houdt u bijvoorbeeld van zwarte bessen of meer van sinaasappel? Lijkt het u lekker om kaneel of anijs te verwerken? U kiest uit de vele mogelijkheden en bepaalt het helemaal zelf.

Het suikergehalte stelt u ten slotte ook zelf vast; houdt u van heel zoet of mag het wel wat minder? Na afloop is er nog alle gelegenheid om te 'finetunen'. Er is nog nooit iemand naar huis gegaan met een likeur die niet geslaagd was.

Finishing Touch
Maar het maken van de likeur is nog niet alles… ook het bottelen en het bedenken van een naam hoort erbij. U krijgt een mooie halsfles om te vullen met uw ambachtelijk gemaakte likeur. Ook bedenkt u een naam voor uw zelfgemaakte likeur en ontwerpt u het etiket. Na afloop neemt u niet alleen uw fles likeur mee naar huis (ter waarde van € 9,50), maar ook een persoonlijk certificaat met daarop het recept van uw eigen originele zelfgemaakte likeur.

Keuzediner
U kunt gezellig napraten over dit bijzondere groepsuitje tijdens het afsluitende diner. In een mooi restaurant in de binnenstad geniet u samen van een hoofdgerecht naar keuze. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Een origineel groepsuitje met een uniek resultaat!

Groepsgrootte
16 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
16 - 30 € 85 € 97,75
31 - 50 € 79 € 90,85
51 - 80 € 75 € 86,25
Inclusief
- Koffie met gebak
- Likeurworkshop (ca. 2 uur)
- Likeurproeverij
- Zelf gebotteld en gekurkt flesje van 200 ml
- Keuzediner

  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Keurmerk groepsuitjes