Wie is de verrader in Kampen?

Exclusief teamuitje in Kampen. Tracht de verrader in uw team te ontmaskeren, of bent u hem zelf? Gebaseerd op Wie Is De Mol!

Vriendelijke begroeting in de binnenstad van Kampen

De aangewezen omgeving voor uw bedrijfsuitje is een fijn Grand Café in hartje centrum. U krijgt een borrel naar keuze ingeschonken.

In de stadskern van Kampen op zoek naar de Mol

  • Onze spelleider heeft de leiding. Hij legt de bedoeling van het spel uit. De eerste (individuele) opdracht wijst uit bij wie u in het team bent ingedeeld.
  • Middels een speciaal ontwikkelde app staat elk team - van ca. 7 collega's - in verbinding met de regie.
  • Samen met uw groepje gaat u verschillende opgaven volbrengen in de stad. Maar....pas op, in elk groepje zit een verrader!
  • Een opwindend eindspel beslist wie de winnaars zijn. Met een lekker drankje in de hand, krijgen zowel het beste groepje als de verrader van het als laatste geëindigde team een leuk presentje.
  • Na drie uur loopt het spel op zijn einde. Als u op uw horloge kijkt, merkt u dat de tijd vliegensvlug voorbij is gegaan!

In een van de beste restaurants uw afdelingsuitje uitluiden

Na de steeds oplopende spanning van de game, ontdekt u de geneugten van een reuzelekker driegangenmenu. Er is per gang biedt de spijskaart een rijke variëteit aan gerechten.

Bezoek Kampen voor een onvergetelijk groepsuitje!

Review

Familie Knuf: "We hebben een hele leuke zaterdag middag/avond gehad samen met onze collega's! Het café was gezellig. Jullie begeleidster van die middag was erg enthousiast en vriendelijk. Het spel was duidelijk en goed voorbereid. Ook het restaurant was top. We hebben heerlijk gegeten van een divers menu! Er was een prettige sfeer en een goede bediening. Het contact met Stadsarrangement was vlot en vriendelijk. We zijn eerder weggeweest via Stadsarrangement en vandaar dat we elk jaar jullie aanbod ontvangen. Vandaar uit hebben we dit jaar ons uitje geboekt. We zullen jullie organisatie zeker aanbevelen!"

Groepsgrootte
15 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 39 € 79 € 90,85
40 - 60 € 75 € 86,25
61 - 80 € 72 € 82,80
81 - 200 € 69 € 79,35
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Spelbegeleiding Wie is de verrader spel
- Alle materialen voor het spel
- Prijsuitreiking en afsluitend drankje bij bekendmaking mollen
- Driegangen keuzediner

Extra:
Het is mogelijk in plaats van een driegangendiner te kiezen voor een BBQ aan boord van een prachtig schip in de haven van Kampen. De meerprijs voor deze floating barbecue is maximaal € 15,- per persoon. We houden speciaal rekening met vegetariërs!

Reserveren Meer informatie