Wie is de verrader in Assen?

Beleef een sfeervol personeelsuitje in Assen. Doe dit spannende spel, gebaseerd op Wie Is De Mol? Wie van uw teamgenoten is de verrader?

Plezierig en lekker begin van het arrangement

Uw bedrijfsuitje heeft zijn begin in een door ons geselecteerd etablissement. Met een lekker drankje wordt uw voltallige team in de watten gelegd.

Een listig spel in de straten van Assen

  • De enthousiaste instructeur helpt u op weg met het spel. Na de eerste - individuele - opdracht weet u wie er in uw team zitten. Alle groepen (van ca. 7 personen) voeren via een speciaal ontwikkelde app allerlei opdrachten uit in de stad. Maar pas op, want in het geniep wordt u tegengewerkt door de Mol!
  • Aan het einde van het programma speelt u het finalespel op de thuisbasis. Ten slotte volgt onder het genoegen van een drankje de prijsuitreiking. Niet alleen is er een kleine verrassing voor het team met de meeste punten, maar ook voor de beste spion!
  • Het spel neemt ongeveer drie uur in beslag. Door alle spanning en verwikkelingen lijkt het of de tijd is omgevlogen!

Met elkaar uit eten uw groepsuitje voltooien

Na de spanning van de game, ondergaat u de geneugten van een verrukkelijk driegangenmenu. Er is per gang te kiezen uit verscheidene lekkernijen.

Na het diner kunt u terugkijken op een geslaagd afdelingsuitje waarbij u en uw collega's elkaar eens tijdens andere omstandigheden zijn tegengekomen dan u gewend bent.

Groepsgrootte
15 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 39 € 79 € 90,85
40 - 60 € 75 € 86,25
61 - 80 € 72 € 82,80
81 - 200 € 69 € 79,35
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Spelbegeleiding Wie is de verrader spel
- Alle materialen voor het spel
- Prijsuitreiking en afsluitend drankje bij bekendmaking mollen
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie