WhatsApp Moordspel Leuven


Na een drankje lost u samen een moord op in de stad. Hierna schuift u aan voor een gezellig etentje. Nodig uw collega's uit voor deze afwisselende groepsuitstap in Leuven:

  • Drankje in het centrum
  • Whatsapp moordspel (citygame in het centrum)
  • Diner: uitgebreid hoofdgerecht naar keuze, 3 gangen keuzemenu of barbecue 

Begin van uw teambuilding in Leuven

Uw dag begint als u samenkomt in een restaurant in hartje stad. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een welkomstdrankje. U kunt hier ontspannen bijpraten voordat uw moordspel begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. Hij zit er klaar voor, u kunt beginnen!

Whatsapp moordspel - wie heeft het gedaan?

U wordt allemaal rechercheur. Wie heeft de moord gepleegd? Wat is het moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a1, b1, a2, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto. Dit kan een foto zijn van een standbeeld, een bijzondere gevel of een muurschildering in een steegje bijvoorbeeld. Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen.

Citygame Leuven

Leuven is misschien wel de mooiste stad van België! Hier vindt u de langste toog van Europa: de Oude Markt. Maar de stad heeft veel meer te bieden: begijnhoven, mooie parken, bijzondere kerken, gezellige pleinen, lange winkelstraten en mooie hofjes. U komt niet alleen langs de highlights, maar u loopt ook door de 'onontdekte' smalle klinkerstraatjes van de stad. Leuven is een perfecte stad voor een geslaagde groepsuitstap! De aanwijzingen zijn op bijzondere plekken te vinden zodat deze citygame zelfs voor inwoners van de stad verrassingen heeft! 

Welk diner kiest u?

U sluit de dag samen af met een diner in een mooi restaurant in hartje Leuven. U kunt van te voren aan ons laten weten hoe u deze dag graag af wilt sluiten. Er zijn drie mogelijkheden:

1. Iedereen kiest zelf een uitgebreid hoofdgerecht, compleet met bijgerechten.
2. U kiest voor de groep een eenvoudig maar verzorgd driegangenmenu.
3. Heeft u een groep boven de 25 personen? Dan kunt u het hele jaar kiezen voor een barbecue. 
Uiteraard houden we rekening met eventuele voedselallergieën en/of dieetwensen. Iedereen kan ontspannen genieten tijdens deze leuke bedrijfsuitstap!

Ga samen borrelen, los een moord op en sluit af met een etentje. Reserveer deze gevarieerde groepsuitstap in Leuven!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 62 € 71,30
10 - 30 € 59 € 67,85
31 - 60 € 57 € 65,55
61 - 100 € 54 € 62,10
Inclusief
· Welkomstdrankje
· WhatsApp Moordspel
· Diner, keuze uit:
- hoofdgerecht naar keuze in hartje stad
- driegangen keuzemenu
- barbecue

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Whatsapp Moordspel
17.30 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Geen probleem! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie