WhatsApp Moordspel Kampen

Maak uw team blij met dit originele bedrijfsuitje in Kampen: Na een drankje lost u een moord op in de stad. Hierna schuift u aan voor een gezellig etentje:

  • Drankje in de binnenstad
  • Whatsapp moordspel (outdoor citygame)
  • 3 gangen keuzemenu in restaurant in hartje Kampen

Goed begin van uw Whatsapp Moordspel in Kampen

Uw uitje begint als u elkaar ontmoet in een restaurant in hartje stad. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een welkomstdrankje. U kunt hier even bijpraten voordat uw moordspel begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. 

Moordspel in Kampen

De aanwijzingen zijn op bijzondere locaties te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van de stad verrassingen tussen zitten. Kampen is een historische Hanzestad aan de IJssel. Het heeft alles wat een stad leuk maakt: een kade met uitzicht op de schepen op de IJssel, een overzichtelijk centrum met één grote kerk in het midden, vriendelijke mensen, een gevarieerd winkelaanbod en gezellige restaurants. Deze stad is perfect voor een geslaagd bedrijfsuitje. 

Citygame moord: Wie is de dader? 

Na de ontspannen borrel wordt u allemaal rechercheur en gaat u in teams op pad. Wie heeft de moord gepleegd? Met welk moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze plattegrond is ingedeeld in vakken: a1, a2, enz, b1, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Elk vak heeft een bijbehorende foto. Dit kan een foto zijn van een opvallende gevel of een onverwacht detail in een steegje bijvoorbeeld.

Als u het voorbeeld op de foto gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het beste team de overwinning opeisen.

Diner: 3 gangen keuzemenu 

Als u allemaal weer uit uw rol van rechercheur bent gestapt schuift u aan voor een etentje. We hebben een mooi restaurant voor u uitgekozen op een leuke locatie. Bij het driegangen keuzediner heeft iedereen bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over dit driegangen diner. Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. 

Review Whatsapp Moordspel Kampen

Basisschool de Morgenster, Nunspeet: We hebben een hele gezellige en spannende middag beleefd in Kampen. Door het zoeken naar de aanwijzingen hebben we in Kampen verschillende mooie plekjes ontdekt. De contacten met de instructeur van Stadsarrangement verliepen gezellig en vlot. Een bezoek aan Kampen in combinatie met een whatsapp moordspel is zeker de moeite waard. 

Laat uw collega's ontspannen borrelen en eten. Tussendoor kunnen ze hun krachten bundelen tijdens het moordspel. Reserveer dit gevarieerde personeelsuitje in Kampen!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 62 € 71,30
10 - 30 € 59 € 67,85
31 - 60 € 57 € 65,55
61 - 100 € 54 € 62,10
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Citygame: WhatsApp Moordspel
· 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Whatsapp Moordspel
17.30 uur Keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neemt u contact op?

Extra:
Het is mogelijk in plaats van een driegangendiner te kiezen voor een BBQ aan boord van een prachtig schip in de haven van Kampen. De meerprijs voor deze floating barbecue is € 15,- per persoon. We houden speciaal rekening met vegetariërs!

Reserveren Meer informatie