WhatsApp Moordspel Gorinchem

Na een drankje lost u een moord op in de stad. Hierna schuift u aan voor een etentje. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje: 

  • Drankje in de binnenstad
  • Whatsapp moordspel (outdoor citygame)
  • 3 gangen keuzemenu in restaurant in hartje Gorinchem

Goed begin van uw personeelsuitje in Gorinchem

Uw dag begint als u samenkomt in een restaurant in hartje stad. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een welkomstdrankje. U kunt hier even bijpraten voordat uw moordspel begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen zodat de teams elkaar na de borrel op kunnen zoeken. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. 

Er is een moord gepleegd. Wie is de dader? 

Na de ontspannen borrel wordt u allemaal rechercheur en gaat u in teams op pad. Wie heeft de moord gepleegd? Met welk moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze plattegrond is ingedeeld in vakken: a1, a2, enz, b1, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Elk vak heeft een bijbehorende foto. Dit kan een foto zijn van een opvallende gevel of een onverwacht detail in een steegje bijvoorbeeld. Als u het voorbeeld op de foto gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het beste team de overwinning opeisen.

Moordspel in Gorinchem

Deze prachtige vestingstad is omringd door water, het is een echte watersportstad. Vrijwel alle historie in het centrum is bewaard gebleven. Een ideale stad voor een bedrijfsuitje. Gorinchem heeft een bruisend uitgaansleven met trendy bars, hippe koffietentjes, mooie restaurants en leuke clubs. Vooral rond de Grote Markt, Groenmarkt en Varkenmarkt is er een ruim aanbod. De aanwijzingen zijn op bijzondere locaties te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van Gorinchem verrassingen tussen zitten.

Mooie afsluiting: 3 gangen keuzemenu

Als u allemaal weer uit uw rol van rechercheur bent gestapt gaat u aan tafel. In een van de leukste restaurants van Gorinchem sluit u het uitje samen af met een driegangendiner. Iedereen heeft bij elke gang een gevarieerde keuze. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Daag uw collega's uit. Welk team lost de moord het snelst op? Reserveer dit gevarieerde personeelsuitje in Gorinchem!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Citygame: WhatsApp Moordspel
· 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Whatsapp Moordspel
17.30 uur Keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie