WhatsApp Moordspel Doetinchem


Na een hapje en drankje lost u samen een moord op in de stad. Hierna schuift u aan voor een gezellig etentje. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje in Doetinchem:

  • Hapje en drankje in de binnenstad
  • Whatsapp moordspel (outdoor citygame)
  • Driegangen keuzediner in een restaurant in het centrum van Doetinchem

Begin van uw personeelsuitje 

Uw dag begint als u samenkomt in een restaurant in Doetinchem. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een welkomstdrankje en een hapje. U kunt hier ontspannen bijpraten voordat uw moordspel begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. 

Whatsapp moordspel - wie heeft het gedaan?

Na de ontvangst gaat u de stad in en wordt u allemaal rechercheur. Wie heeft de moord gepleegd? Wat is het moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a1, b1, a2, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto. Dit kan een foto zijn van een standbeeld, een bijzondere gevel of een muurschildering in een steegje bijvoorbeeld. Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen.

Citygame Doetinchem

Wie het geluk heeft om hier te wonen weet hoe mooi het hier is. De stad wordt het centrum van de Achterhoek genoemd. U vindt hier trendy bars, hippe koffietentjes, gezellige restaurants en winkelstraten met voor ieder wat wils. Bovendien ligt de stad aan het water, de Oude IJssel. Perfect voor uw personeelsuitje. Het spel is zo gemaakt dat u langs mooie plekken in de stad komt. De aanwijzingen zijn op bijzondere plaatsen te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van Doetinchem verrassende locaties tussen zitten.

Driegangen keuzediner

Als u allemaal weer uit uw rol van rechercheur bent gestapt gaat u aan tafel. We werken met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. In een van de leukste restaurants van Doetinchem sluit u dit uitje samen af met een etentje. Bij dit driegangen keuzediner heeft iedereen bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over dit diner. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. 

Laat uw collega's ontspannen borrelen en eten. Tussendoor barst de strijd los tijdens het moordspel. Reserveer dit gevarieerde personeelsuitje in Doetinchem!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 52 € 59,80
10 - 30 € 49 € 56,35
31 - 60 € 48 € 55,20
61 - 100 € 46 € 52,90
Inclusief
· Welkomstdrankje met bittergarnituur
· WhatsApp Moordspel
· Driegangen keuzediner in hartje stad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Hapje en drankje
15.00 uur Whatsapp Moordspel
17.30 uur Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes