WhatsApp Moordspel Breda

Na een drankje lost u samen een moord op in de stad. Hierna schuift u aan voor een gezellig etentje. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje in Breda:

  • Drankje in de binnenstad
  • Whatsapp moordspel (citygame in het centrum)
  • 3 gangen keuzemenu in restaurant in hartje Breda

Begin van uw personeelsuitje 

Uw dag begint als u samenkomt in een restaurant in de binnenstad van Breda. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een welkomstdrankje. U kunt hier ontspannen bijpraten voordat uw moordspel begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. 

Whatsapp moordspel - wie heeft het gedaan?

Na de ontvangst wordt u allemaal rechercheur. Wie heeft de moord gepleegd? Wat is het moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a1, b1, a2, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto. Dit kan een foto zijn van een standbeeld, een bijzondere gevel of een muurschildering in een steegje bijvoorbeeld. Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen.

Citygame Breda

In Breda vindt u alles wat u van een stad mag verwachten. Een historische binnenstad met de Grote Markt als centrum van de Brabantse gezelligheid. Maar deze stad heeft ook een mooi park, een stadshaven en natuurlijk het Kasteel van Breda. Het spel is zo gemaakt dat u langs mooie plekken in de stad komt. De aanwijzingen zijn op bijzondere plaatsen te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van Breda verrassende locaties tussen zitten.

Diner: 3 gangen keuzemenu

Als u allemaal weer uit uw rol van rechercheur bent gestapt gaat u aan tafel. In een van de leukste restaurants van Breda sluit u de dag samen af. Bij het driegangendiner heeft iedereen bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Reviews Whatsapp moordspel Breda

Politieacademie: "Het arrangement is goed bevallen. Mijn collega’s en ik hebben een leuke middag/avond gehad. Alhoewel niet iedereen even serieus omging met de spelregels en de opdrachten van het moordspel is dit wel een mooi instrument om samen een mooie binnenstad te ontdekken. De instructies waren duidelijk en het bijbehorende etentje na afloop was erg goed verzorgd in een leuk restaurantje. Erg tevreden!"
Patrimonium: "Doordat het heel warm was zat er niet veel tempo in en waren de mensen moe, vandaar dat wij besloten hebben om het spel vroegtijdig te beëindigen. Het was wel erg leuk om te doen, we kregen positieve reacties. De restaurants waren prima, de gerechten waren goed en vooral het nagerecht was heel verrassend."

Ga samen borrelen, los een moord op en sluit af met een etentje. Reserveer dit gevarieerde personeelsuitje in Breda!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 59 € 67,85
10 - 30 € 55 € 63,25
31 - 60 € 53 € 60,95
61 - 100 € 51 € 58,65
Inclusief
· Welkomstdrankje
· WhatsApp Moordspel
· Diner: 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Whatsapp Moordspel
17.30 uur Keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? Geen probleem! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie