Walking Dinner Texel


Op zoek naar een ontspannen bedrijfsuitje op Texel? Dan is dit uw arrangement! Samen uit eten in 3 restaurants op één avond en (nader) kennismaken met de mooiste plekken van Den Burg. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde walking dinner:

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
 • Stadswandeling met een lokale stadsgids
 • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
 • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner: voorgerecht

In het gezellige Den Burg komt u aan het begin van de avond samen. Hier begint uw personeelsuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling in Den Burg

Uw gids haalt u op bij het restaurant. Samen loopt u een mooie route door dit mooie dorp. Den Burg combineert historie met een indrukwekkend winkelhart. Jaarlijks komen hier een miljoen toeristen om te genieten van 'Nederland in het klein' zoals de Texelaars zelf zeggen. De gids laat u het dorp zien, en pikt er een aantal bezienswaardigheden voor u uit. Bijvoorbeeld de achterafsteegjes met kenmerkende houten huizen, het Waaggebouw of de eenvoudige witte huisjes die gekoppeld zijn onder één dak.

De Wezentuin is een must; dit is een park met een glazen paleis dat gebruikt wordt bij festiviteiten. Uw eigen eilander voor deze avond kan u er alles over vertellen. De wandeling eindigt als de gids u bij het tweede restaurant brengt. Hier neemt u afscheid van hem.

Hoofdgerecht naar keuze

In een gezellig restaurant kunt u in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. U kiest allemaal een favoriet hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht inclusief bijgerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, en voor gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u samen door de binnenstad naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje op Texel

In dit gezellige restaurant staat een leuke tafel voor u klaar. Hier kunt u nog eens napraten over deze dag terwijl u samen geniet van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

Alles geregeld

In welke restaurants gaat u uit eten?
In Delft werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (historie, stad van nu, toerisme) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

Doordat u steeds van restaurant - en dus van gesprekspartner - wisselt, zit er schwung in dit uitje. In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Verras uw team met dit afwisselende personeelsuitje op Texel!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling?
Dat kan! Neemt u contact met ons op? Dit arrangement kunt u bijvoorbeeld ook overdag doen. Of u kunt vrije tijd laten inplannen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent.

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dag


Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes