Walking Dinner Ommen

Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde bedrijfsuitje in Ommen!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw bedrijfsuitje in Ommen 

In een prachtig restaurant in hartje stad begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze geserveerd. In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Hierbij is een drankje inclusief. Na het voorgerecht maakt u kennis met uw stadsgids voor deze avond.

Stadswandeling met gids

Uw eigen gids haalt u op bij het restaurant. Ommen heeft een indrukwekkend aantal vakantieparken en campings in de omgeving. En dat is natuurlijk niet voor niets: een kanotocht over de rivier of een wandeling door de natuur van het Vechtdal kunt u hier afwisselen met attractieparken als Hellendoorn en Slagharen. Ommen zelf is een mooie historische stad (Hanzestad) aan de Vecht. U hoort leuke verhalen onderweg en zult merken dat de gids goed inspeelt op de sfeer in uw groep.

De binnenstad heeft een wirwar van grotere straten met toegang tot bochtige smalle straatjes. Hierdoor heeft u steeds leuke doorkijkjes. Het Kerkplein heeft de kerk in het midden. Rondom ziet u leuke boetiekjes en gezellige restaurants. Ommen heeft (dankzij het toerisme) als kleine stad toch een gevarieerd uitgaansleven, dit varieert van gemoedelijk restaurant tot hippe bar. Tijdens deze mooie route van een uur pikt de gids er een aantal highlights voor u uit. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw walking dinner in Ommen

Hier heeft de gastheer een leuke tafel voor u vrijgehouden. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van een verzorgd dessert. Het is een nagerecht naar keuze of een (petit) Grand Dessert. U rond dit ontspannen avondje uit samen af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Hanzeverleden, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Er zit schwung in dit personeelsuitje. Maak uw team blij met dit compleet verzorgde walking dinner!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie