Walking Dinner Nijmegen


Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken. Samen maakt u ter afwisseling een mooie stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde bedrijfsuitje in Nijmegen:

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
 • Stadswandeling met een lokale stadsgids
 • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
 • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Goed begin van uw walking dinner in Nijmegen

Uw uitje begint in de binnenstad van Nijmegen. Voor dit stadsarrangement hebben we drie van onze mooie partnerrestaurants voor u geselecteerd. In dit eerste restaurant schuift u aan voor een voorgerecht. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. In beide gevallen kunnen we ervoor zorgen dat uw collega's enthousiast zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met uw gids voor deze avond.

Stadswandeling met lokale gids

Deze stadsgids haalt u op bij het restaurant en neemt u mee op een mooie route door zijn stad. 'Old city, young vibe' zeggen de (marketing)mensen in Nijmegen. Oordeelt u zelf! De Grote Markt is van oudsher één van de trekpleisters. Hier zijn de grote Stevenskerk en het historische waagpand met de rode luiken de blikvangers. Het is hier een vrolijk geheel met veel hippe restaurants, trendy bars en gezellige terrassen. De gids vertelt u er alles over, en speelt leuk in op de sfeer binnen uw groep.

Het bijzondere van Nijmegen is het hoogteverschil, er is een bovenstad en een benedenstad. In één van de winkelstraten zijn er zelfs winkels op twee niveaus, verbonden met bruggen. Nijmegen heeft overigens de oudste winkelstraat van Nederland; de Lange Hezelstraat. De Waalkade is een geliefde plek geworden met leuke restaurants en fijne terrassen aan het water. Aan de andere kant van de Waal is een eiland te vinden in een speciaal aangelegde geul. Zo kun je in Nijmegen op het strand liggen, lekker zwemmen, en ondertussen genieten van de skyline van de stad. U krijgt tijdens deze wandeling een aantal van de vele highlights te zien en hoort onderweg de leukste verhalen. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant, hier neemt de gids afscheid.

Hoofdgerecht naar keuze

In wederom een prachtig restaurant in hartje stad gaat u samen aan tafel voor het hoofdgerecht. Als u plaatsneemt krijgt u een drankje aangeboden en kunt u de kaart bekijken. De chefkok zorgt voor een toegankelijke keuzes, met gerechten van goede kwaliteit. U kiest hieruit een uitgebreid vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Na het hoofdgerecht loopt u samen (een klein stukje) naar het volgende restaurant.

Mooie afsluiting van uw bedrijfsuitje in Nijmegen

Ook in dit derde restaurant staat weer een leuke tafel klaar voor uw groep. Na de hartelijke ontvangst kunt u in een ongedwongen sfeer nog eens napraten over deze leuke avond in Nijmegen. Ondertussen geniet u samen van een lekker nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rond dit uitje af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (park, Waalkade, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Een verrassende wandeling door Nijmegen, gecombineerd met een diner - inclusief drankjes - in drie restaurants: Verras uw team met dit ontspannen arrangement!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes