Walking Dinner Middelburg


Dit walking dinner geeft iedereen de kans om driemaal met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde bedrijfsuitje in Middelburg!

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
 • Stadswandeling met een lokale stadsgids
 • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
 • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie/thee

Begin van uw personeelsuitje in Middelburg

Uw uitje begint in de binnenstad van Middelburg. Voor dit stadsarrangement hebben we drie van onze mooie partnerrestaurants voor u geselecteerd. In het eerste restaurant schuift u aan voor een voorgerecht. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. In beide gevallen zullen uw collega's hier enthousiast over zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met uw Zeeuwse gids.

Stadswandeling met lokale gids

De gids haalt uw groep op bij het restaurant, en neemt u mee op een mooie route door zijn stad. Middelburg is een toeristische trekpleister met een compact centrum. Het zit vol leuke straatjes en steegjes en er zijn een groot aantal bezienswaardigheden te vinden. Laten we beginnen met de bekendste: het stadhuis van Middelburg met de lichte steenkleur en de kenmerkende rood-witte luiken. Op elke ansichtkaart te vinden. Maar er is meer... Zoals bijvoorbeeld de Kloveniersdoelen. Dit is een groot monument met veel(!) ramen met luiken, nu in gebruik als grand-café en filmtheater. De Lange Jan (Abdijtoren) heeft u bij het binnenkomen van de stad vast al gezien. Met zijn 90 meter en de gouden keizerskroon op de toren is dit een ijkpunt in de stad.

Tijdens deze leuke wandeling loopt u langs de grachten, langs de witte huisjes aan de haven en u bekijkt de donkere pakhuizen met de mooie trapgevels. De Markt is een vrolijke plek met veel gezellige restaurants en terrasjes. De gids zorgt ervoor dat u een aantal highlights kunt bekijken en vertelt u onderweg de leukste verhalen. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant, hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In wederom een mooi restaurant in hartje stad gaat u samen aan tafel voor het hoofdgerecht. Als u plaatsneemt krijgt u een drankje aangeboden en kunt u de kaart bekijken. De chefkok zorgt voor een toegankelijke kaart, met gerechten van goede kwaliteit. U kiest een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus! Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Na het hoofdgerecht loopt u samen (een klein stukje) naar het volgende restaurant.

Mooie afsluiting van uw Walking Dinner

Ook in dit derde restaurant staat weer een leuke tafel klaar voor uw groep. Na de hartelijke ontvangst kunt u in een ongedwongen sfeer nog eens napraten over deze leuke avond. Ondertussen geniet u samen van een lekker nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rond dit uitje af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (grachten, verhalen, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Een (nadere) kennismaking met Middelburg, gecombineerd met een diner - inclusief drankjes - in drie restaurants: Verras uw team met dit ontspannen personeelsuitje!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes