Walking Dinner Leuven

Dit walking dinner geeft u de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met deze gevarieerde groepsuitstap in Leuven!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw groepsuitstap in Leuven

Uw uitje begint in de binnenstad van Leuven. Bij dit arrangement selecteren we drie van onze partnerrestaurants voor uw groep, alle drie op mooie locaties. Na de hartelijke ontvangst gaat u aan tafel voor het voorgerecht. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje.

Stadswandeling met Leuvense gids

Na het voorgerecht haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld door zijn stad. Natuurlijk mag de Grote Markt niet ontbreken. Is dit het mooiste plein in Europa? Wat vind u? Het gotische Stadhuis is wereldberoemd en springt er meteen uit. Verder vallen vooral de verschillend gekleurde panden op, elk met een andere gevel.

Leuven is een gemoedelijke universiteitsstad, met de langste toog van Europa: de Oude Markt. Hier kunt u bij de Kotmadam op schoot. Dit beeld om de hospita's te eren levert een populair fotomoment op. Leuven is nog steeds de bierhoofdstad van België. De universiteitsbibliotheek is hier zelfs gebouwd mét een eigen bierkelder. Een uur rondleiding in deze stad is prachtig voor een kennismaking, maar aan de korte kant. Er zijn namelijk ook nog begijnhoven, mooie parken, bijzondere kerken, gezellige pleinen, lange winkelstraten, hofjes met universiteitsgebouwen, en... de lakenhal. Deze is nu in gebruik als universiteitshal en is vrij te bezoeken. U ziet een aantal van deze mooie highlights en hoort onderweg leuke verhalen. Aan het eind van de wandeling brengt de gids u naar het tweede restaurant, waar u afscheid van hem neemt.

Hoofdgerecht naar keuze

Ook in het tweede partnerrestaurant in hartje Leuven wordt u gastvrij ontvangen. Hier kunt u in een ongedwongen sfeer bijpraten. De chefkok zorgt voor een toegankelijke kaart met gerechten van goede kwaliteit. U kiest een hoofdgerecht uit deze kaart: dit is een uitgebreid vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Hierbij zijn twee drankjes inclusief. Na het hoofdgerecht loopt u samen binnen een paar minuten naar het derde restaurant. 

Mooie afsluiting van uw walking dinner in Leuven

In dit laatste restaurant van deze avond staat een gezellige tafel klaar voor uw groep. Hier geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt dit gezellige uitje samen af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u uit eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (verhalen, universiteitsgebouwen, historie) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen te bieden. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Verras uw team met deze compleet verzorgde (inclusief drankjes!) teambuilding in Leuven!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 72 € 78,48
61 - 120 € 70 € 76,30
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (per ca. 20 p heeft u een eigen gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie