Walking Dinner Lelystad

Dit walking dinner geeft u de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit gevarieerde bedrijfsuitje in Lelystad!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw bedrijfsuitje in Lelystad

Uw uitje begint in de binnenstad. Bij dit arrangement selecteren we drie van onze partnerrestaurants voor uw groep, alle drie op mooie locaties in de binnenstad. Na de hartelijke ontvangst gaat u aan tafel voor het voorgerecht. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u dat uw collega's tevreden zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje.

Stadswandeling met eigen gids

Na het hoofdgerecht haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld door zijn stad. Lelystad is een jonge stad, en dat is een droom voor stedenbouwkundigen. Licht, lucht en ruimte waren de belangrijkste elementen, met de grotere wegen zoveel mogelijk aan de buitenkant. Alle wijken zijn omringd door groen, en elke wijk heeft een heel eigen karakter. In het centrum ziet u verschillende moderne bouwstijlen, van verschillende architecten. De ene keer is het hoogbouw met veel glas, de andere keer ziet het er robuust en functioneel uit, met een massieve gevel. Het zorgt voor een afwisselend en kleurrijk geheel. U hoort er alles over van de gids.

Het grote zilverpark zorgt in het centrum voor een oase van rust, mede door de waterpartijen. Het Agora theater valt op vanwege de bijzondere vorm, maar ook vanwege de kleur. Dit is heel bewust de kleur van de ondergaande zon. U ziet een aantal van de meest bijzondere gebouwen en straten en hoort onderweg mooie verhalen. Aan het eind van de wandeling brengt de gids u naar het tweede restaurant, waar u afscheid van hem neemt.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Mooie afsluiting van uw walking dinner in Lelystad

In het laatste restaurant van deze avond staat een gezellige tafel klaar voor uw groep. U geniet hier samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt dit gezellige uitje samen af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (architectuur, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Verras uw team met dit ontspannen personeelsuitje in Lelystad!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie