Walking Dinner Harderwijk


Verras uw team met dit ontspannen bedrijfsuitje in Harderwijk. Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, én een leuke wandeling maakt, zit er schwung in deze avond! Lees alles over dit compleet verzorgde walking dinner:

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
 • Stadswandeling met een lokale stadsgids
 • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
 • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Harderwijk

In de binnenstad van Harderwijk ontmoet u elkaar in een restaurant. Hier begint uw teamuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief. Hierna maakt u kennis met uw stadsgids, die u ophaalt bij het restaurant. 

Stadswandeling met lokale stadsgids

De gids neemt u mee op een mooie route. Harderwijk is een Hanzestad met een historisch centrum dat werkelijk alles heeft: veel groen (bijvoorbeeld het Hortuspark) een strandboulevard, een gevarieerd en compleet winkelaanbod, én een stadsstrand op een eiland. Dat strand is extra leuk als je bedenkt dat Harderwijk vroeger aan de Zuiderzee lag. Het is er ook gezellig uitgaan, dit varieert van een pizzeria tot een sterrenrestaurant en van een hip koffietentje tot een trendy club. Deze stad is perfect voor een bedrijfsuitje.  

Onderweg hoort u leuke verhalen van de gids, die goed inspeelt op de sfeer binnen uw groep. Het leuke is dat hij van een aantal monumenten de sleutel heeft. Een kijkje achter de schermen biedt net wat extra's. Wie weet bekijkt u het goudleerbehang in de Oude Raadzaal, of de schilderingen in de Grote Kerk? U krijgt een aantal highlights te zien. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.  

Hoofdgerecht naar keuze

In een gezellig restaurant in hartje Harderwijk kunt u in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. U kiest allemaal een favoriet hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht inclusief bijgerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, met gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u samen door de binnenstad naar het derde partnerrestaurant.

Afsluiting van uw personeelsuitje 

In weer een prachtig restaurant in hartje stad rondt u dit afwisselende uitje samen af. U geniet samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geef het aan ons door! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (stadsstrand, stad van nu, sappige verhalen) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

U wisselt een paar keer van restaurant, en dus van gesprekspartner. De gids zorgt voor een leuke wandeling (maar eet niet mee). Maak uw collega's blij met dit gevarieerde personeelsuitje in Harderwijk! 

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes