Walking Dinner Bergen op Zoom


Maak uw collega's blij met dit gevarieerde walking dinner! Samen gaat u uit eten in 3 verschillende restaurants op één avond. Tussen de gangen door staat er een leuke stadsgids voor u klaar. Zoekt u een ontspannen bedrijfsuitje in Bergen op Zoom? Dan is dit walking dinner uw arrangement:

 • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
 • Stadswandeling met een lokale stadsgids
 • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
 • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
 • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Bergen op Zoom

In de gezellige binnenstad van Bergen op Zoom komt u aan het einde van de middag samen. Hier begint uw personeelsuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief. Hierna maakt u kennis met uw gids voor deze avond.

Stadswandeling met Bergse gids

Uw gids haalt u op bij het restaurant. Samen loopt u een mooie route door het centrum van de stad. Tijdens het carnaval dat hier elk jaar uitbundig gevierd wordt, heet de stad Krabbegat. De Grote Markt ligt centraal en is het oudste gedeelte van de stad. Hier staat de Gertrudiskerk met de hoge toren die hier 'peperbus' heet. Tijdens carnaval krijgt deze 75 meter hoge peperbus een boerenkiel aan. Aan de Grote Markt staan prachtige historische panden, waaronder het oude stadhuis met de rood-witte luiken. Overal ziet u mooie gevels, leuke restaurants en hippe koffietentjes. In de zomer is het een vrolijk geheel met de gezellige terrasjes. 

Enthousiaste stadsgids
U loopt door smalle straatjes en geniet van de mooie verhalen onderweg. De Markiezenhof is eigenlijk een must. Dit is het oudste stadspaleis van Nederland. Het was een woonpaleis voor de adel, werd toen kazerne en is nu een populaire trouwlocatie (foto's in de binnentuin!) en museum. Het oudste monument van de stad is de Gevangenpoort. Dit imposante gebouw met de twee kenmerkende torens was onderdeel van de stadsmuur. De gids kiest een aantal highlights voor u uit en speelt onderweg leuk in op de sfeer in uw groep. Ten slotte brengt hij u naar het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van hem. 

Hoofdgerecht naar keuze

In een gezellig restaurant in hartje stad kunt u in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. U kiest allemaal een favoriet hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht inclusief bijgerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, met gerechten van goede kwaliteit. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u samen door de binnenstad naar het derde partnerrestaurant.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje in Bergen op Zoom

In weer een prachtig restaurant in hartje stad rondt u dit afwisselende uitje samen af. U geniet hier samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke drie restaurants gaat u eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (historie, Stadspaleis) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners van de stad bieden de wandelingen voldoende verrassende elementen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur.Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

Doordat u steeds van restaurant - en dus van gesprekspartner - wisselt, zit er schwung in dit uitje. In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Verras uw collega's met dit compleet verzorgde avondje uit in Bergen op Zoom!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 120 € 67 € 73,03
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling?
Dat kan! Neemt u contact met ons op? Dit arrangement kunt u bijvoorbeeld ook overdag doen. Of u kunt vrije tijd laten inplannen. Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent.

 • Meer dan 150.000 deelnemers
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Voor groepen vanaf 10 personen
 • In meer dan 100 steden
 • Keurmerk groepsuitjes
 • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes