Walking Dinner Apeldoorn


Zoekt u een ontspannen bedrijfsuitje in Apeldoorn? Dan is dit uw arrangement! Samen gaat u uit eten in 3 restaurants op één avond. Tussen de gangen door maakt u een mooie stadswandeling. In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit uitje:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Apeldoorn

U komt samen in een mooi restaurant in de binnenstad van Apeldoorn. Hier begint uw teamuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling in Apeldoorn

Uw eigen gids haalt u op bij het restaurant. Samen loopt u een mooie route door de binnenstad, waarbij de gids leuk inspeelt op de sfeer in uw groep. Apeldoorn heeft een compact centrum waar veel verschillende bouwstijlen te zien zijn. Zo ziet u Jugendstil elementen, traditioneel vormgegeven pakhuizen en moderne architectuur met veel glas. Het stadhuis is een modern en licht gebouw dat goed past bij al deze stijlen. Het CODA (bibliotheek, cultuurhuis en museum tegelijk) combineert glas met hout.

Koninklijke connectie
Apeldoorn is een levendige en gezellige stad. Eén van de leuke zijstraatjes is zelfs omgedoopt tot 'Proefstraatje'. Het Raadhuisplein is een gemoedelijk plein met veel leuke restaurants en terrasjes. Misschien loopt u tijdens deze wandeling wel door het steegje dat de Koninklijke familie gebruikte als route naar de kerk als ze op Paleis het Loo verbleven (Al vanaf Koning Willem I) In het winkelaanbod treft u in verhouding veel hofleveranciers aan, wat deze band met de Oranjes nog eens benadrukt. U krijgt een selectie van de leukste bezienswaardigheden te zien en hoort onderweg mooie verhalen. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant, waar u afscheid neemt van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In het tweede restaurant in hartje Apeldoorn kunt u in een ongedwongen sfeer bijpraten. U gaat hier verder met het hoofdgerecht. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht inclusief bijgerechten. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes, met gerechten van goede kwaliteit. U kiest allemaal een favoriet gerecht uit de gevarieerde kaart. Bij dit hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief. Hierna wandelt u samen door de binnenstad naar het derde partnerrestaurant.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje in Apeldoorn

In weer een prachtig restaurant in hartje stad rondt u dit afwisselende uitje op een vrolijke manier af. U geniet samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u eten? 
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (Oranjes, historie, moderne architectuur) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners van Apeldoorn hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Ideaal als u iets te vieren heeft. Geniet samen van dit gezellige personeelsuitje!

Groepsgrootte
10 - 120 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 79 € 86,11
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 72 € 78,48
61 - 120 € 70 € 76,30
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 2 drankjes
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
· 17.00 uur Voorgerecht
· 18.00 uur Stadswandeling
· 19.00 uur Hoofdgerecht
· 20.30 uur Korte wandeling
· 20.35 uur Nagerecht
· 21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie