Walking Dinner Antwerpen

Zoekt u een ontspannen groepsuitstap in Antwerpen? Dan is dit uw arrangement! Samen gaat u uit eten in 3 verschillende restaurants op één avond. Ook maakt u een mooie stadswandeling. In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met deze teambuilding!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner

U ontmoet elkaar deze avond in een mooi restaurant in de binnenstad van Antwerpen. Hier begint uw teamuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling Antwerpen

Na het voorgerecht staat uw gids al klaar bij het restaurant om u mee te nemen. Deze Antwerpenaar heeft een mooie route voor u uitgestippeld, en weet onderweg leuk in te spelen op de sfeer in uw groep. Antwerpen is bij uitstek een stad waar veel over te vertellen is. Internationaal trekt deze mooie stad de aandacht vanwege de architecten die buiten de gebaande paden durven denken, gecombineerd met de eeuwenoude monumenten en bezienswaardigheden. Het bekende renaissance stadhuis op de Grote Markt is hier een goed voorbeeld van. Uw gids heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld, die eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht in hartje stad

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw teambuilding

In dit laatste restaurant rondt u dit afwisselende uitje af met een heerlijk dessert. Dit is een dessert naar keuze of een Grand Dessert. Heeft u iets te vieren? Dan is dit arrangement bij uitstek geschikt omdat u steeds naast iemand anders aan tafel zit! Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden. 

In welke restaurants gaat u uit eten?
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (sappige verhalen, architectuur, historie) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen te bieden. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Geniet samen van dit gezellige bedrijfsuitje in Antwerpen!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 102 € 123,42
15 - 19 € 98 € 118,58
20 - 50 € 94 € 113,74
51 - 100 € 89 € 107,69
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (per ca. 20 p heeft u een eigen gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie