Walking Dinner Almere

Zoekt u een ontspannen bedrijfsuitje in Almere? Dan is dit uw arrangement! U gaat samen uit eten in 3 verschillende restaurants op één avond. Ook neemt een stadsgids uw groep mee voor een verrassende stadswandeling. Maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde walking dinner incl. drankjes:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Almere

In een restaurant in de binnenstad van Almere schuift u samen aan voor het voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling door Almere

Vervolgens maakt u kennis met een enthousiaste stadsgids. Hij komt u bij het restaurant ophalen voor de wandeling. U loopt samen een mooie route door Almere. Wat vindt u van de moderne architectuur in deze jonge stad? Veel gerenommeerde binnen- en buitenlandse architecten hebben gedurfde gebouwen ontworpen. Bijvoorbeeld het dynamische bouwwerk 'the wave'. De gids laat u een aantal highlights zien, neemt u mee naar het Weerwater en vertelt u de leukste anekdotes. Ten slotte brengt de gids u naar het tweede restaurant, waar u afscheid van hem neemt. 

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Dessert ter afsluiting van uw bedrijfsuitje

Hier rondt u het uitje op een feestelijke manier af. Terwijl u in een ontspannen sfeer de ervaringen nog eens uit kunt wisselen, geniet u samen van een heerlijk nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden. 

In welke restaurants gaat u eten? 
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (moderne architectuur, verhalen, stedenbouw) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners heeft de wandeling volop verrassende elementen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. Per ca. 20 personen heeft u een eigen gids.

Bij elke gang zit u naast iemand anders en de gids zorgt voor een (nadere) kennismaking met Almere. In alle restaurants bent u onder elkaar, zonder gids. Verras uw collega's met dit ongedwongen uitje! 

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling?
Vraag dit bij ons op! Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. U kunt dit arrangement dus ook overdag doen. Of wat vrije tijd in laten plannen bijvoorbeeld.

Reserveren Meer informatie