Virtual Reality: Ontmantel de bom in Sint-Truiden

Maak kennis met de virtuele wereld tijdens en ontmantel een bom tijdens dit leuke teambuilding uitstap in Sint-Truiden. 

Explosieve teambuilding...
Bij elk viertal heeft één persoon een VR bril op. Hij/zij zit in een virtuele wereld en ziet een complexe bom die uitgerust is met een klok terwijl de seconden wegtikken. De andere drie spelers proberen er door vragen te stellen achter te komen om welke bom het gaat. Als dit duidelijk is geworden, geven deze drie spelers instructies aan de persoon in de virtuele wereld om de bom te ontmantelen.

Met welke draden, hendels en knoppen moet iets gebeuren en met welke vooral niet? Elk misverstand kan betekenen dat de bom ontploft…

Lukt het uw team om de bom binnen vijf minuten te ontmantelen? Er zijn veel verschillende bommen, zodat er voor iedereen een nieuwe situatie is. Iedereen assisteert bij het ontmantelen van de bommen, en iedereen ontmantelt zelf meerdere bommen. Welk team bestaat uit de echte experts en zorgt ervoor dat er geen bommen ontploffen?

Gaat u deze explosieve uitdaging aan?

Locatie
Deze groepsuitstap wordt georganiseerd op uw eigen locatie. Als u wilt dat wij de locatie in Sint-Truiden regelen is dat ook mogelijk, maar in dat geval komt er zaalhuur bij. Informeer naar de mogelijkheden., maar in dat geval komt er zaalhuur bij. Informeer naar de mogelijkheden.

  

Groepsgrootte
15 - 130 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 39 € 47,19
31 - 60 € 37 € 44,77
61 - 100 € 35 € 42,35
Inclusief
- Begeleiding door professionele instructeurs
- Virtual Reality Game "Ontmantel de bom" van 1,5 uur
- Spelmaterialen

Reserveren Meer informatie