Te land, ter zee en in de lucht Amsterdam

Beleef Amsterdam op een wel heel bijzondere manier.

"In de lucht" - geniet van het uitzicht!
Uw bedrijfsuitje begint op 100 meter hoogte, bovenop de Observatietoren in Amsterdam Noord. Ooit was het hele pand eigendom van Shell, maar sinds 2016 is het open voor het publiek. Een unieke kans om Amsterdam en omgeving van enorme hoogte te bekijken! U zoeft met de lift in slechts 20 seconden naar 100 meter hoogte. Op het ruime skydeck buiten geniet u rondom van een prachtig uitzicht. Op dit vierkante dak heeft u naar alle kanten een prachtig uitzicht. Zo ziet u de havens van Amsterdam, het KNSM eiland, en natuurlijk het historische hart van onze hoofdstad en de Amstel. Als het erg helder is kunt u vanaf deze hoogte zelfs de Noordzee en Utrecht zien! Neemt u rustig de tijd om rond te kijken en foto’s te maken.

Koffie met gebak
Daarna wordt u in het overdekte restaurant (nog steeds op grote hoogte) koffie of thee met gebak aangeboden. Wie hierna nog even terug wil naar het skydeck heeft hier nog tijd voor. Aansluitend loopt u samen in een paar minuutjes naar de (gratis) pont. Achter u de bijzondere architectuur van filmmuseum en bioscoop Eye, vóór u het IJ en het mooie Centraal Station.

Oversteek per pont
De gratis pont brengt u in een paar minuten naar het station (vaart continu, dag en nacht) U loopt aan de 'IJ'kant het station binnen en komt er aan de stadskant weer uit. U heeft hier geen vervoersbewijs voor nodig, er is een speciale 'doorsteek' zonder toegangspoortjes. In 2017 is de stationshal aan de 'IJ' kant prachtig gerenoveerd met aandacht voor de historische details. Eerst loopt u door het gedeelte dat de uitstraling van een vliegveld heeft gekregen, dan komt u via een speciale gang met leuke winkeltjes in de grote hal met de prachtige bogen, en tenslotte ligt Amsterdam aan uw voeten. 

"Te land" een mooie stadswandeling
Uw gids staat al op u te wachten. Hij neemt u mee op een mooie wandeling door Amsterdam. U heeft de keuze uit twee wandelingen:
Zo kunt u kiezen voor de 'Oudezijds wandeling' die voert langs langs het mooie Beurs van Berlage aan het Damrak, het monument op de Dam, het mooie Stadhuis, de Nieuwe Kerk en de Stopera. U kunt ook kiezen voor de Jordaanwandeling die voert langs de Westerkerk, de Noorderkerk en het Anne Frank huis. Onze enthousiaste gids vertelt u alles over de herstructurering van dit gebied in de zeventiger jaren, waardoor het zich tot een 'hip' stukje Amsterdam ontwikkelde.

Lunch
Uw gids brengt u aan het eind van deze afwisselende wandeling naar uw lunchlocatie, een gezellig restaurant in de binnenstad. Hier krijgt u een heerlijke lunch geserveerd, die bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze. 

"Ter zee", vaartocht
Na de lunch komen we bij het ‘zee’ gedeelte van dit arrangement; een prachtige vaartocht. Vanaf het water ervaart u Amsterdam op een heel andere manier. Geniet van het prachtige zicht op bijvoorbeeld de Munttoren, oorspronkelijk onderdeel van één van de drie hoofdpoorten van Amsterdam. Varend op de Amstel ziet u de Stopera aan u voorbij trekken, hierna vaart u over de Herengracht met de bekende Gouden Bocht, en de Brouwersgracht met de (dubbele) pakhuizen, mooie gevels en bijzondere luiken. Na een stukje over het IJ vaart u via het Oosterdok weer terug naar het vertrekpunt. Nu geniet u van het prachtige Scheepvaartmuseum met de VOC replica en het markante Nemo gebouw dat gebouwd is óp de IJtunnel. Gezellig pratend ziet u de stad rustig aan u voorbij trekken. 

Borrel
Dit bijzondere uitje sluit u samen af met een drankje naar keuze en een lekker hapje in een prachtig restaurant in de gezellige binnenstad.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs arrangement
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 98,10
31 - 60 € 88 € 95,92
61 - 100 € 86 € 93,74
Inclusief
(Met voorbeeld van de tijdsindeling)
10.30 uur Entree Skydeck met 360 graden uitzicht vanuit vliegtuigperspectief
11.15 uur Koffie en gebak in het restaurant (hoog, met prachtig uitzicht)
11.45 uur Overtocht met pont, doorsteek door CS
12.00 uur Wandeling naar keuze met gids
13.30 uur Verzorgde lunch in hartje stad inclusief 1 koffie, thee, melk of fris
15.00 uur Vaartocht door de grachten (overdekt als het nodig is)
16.00 uur Afsluitende borrel: Hapje en drankje (tapbier, huiswijn, fris, koffie of thee)

In overleg is een andere tijdsindeling ook mogelijk. Mailt of belt u ons even? We passen het uitje graag aan uw wensen aan. Dit arrangement kunt u het hele jaar boeken.

We werken samen met restaurants die we kennen van eigen bezoeken, die een goede kwaliteit bieden en op mooie locaties in de binnenstad te vinden zijn. Combineert u dit arrangement liever met een citygame en/of diner? We organiseren het graag voor u! En laat u zich door ons informeren hoe u voor € 1,- parkeert in Amsterdam!

Reserveren Meer informatie