Schilderen als Bob Ross in Kampen

Een inspirerende workshop met je collega's? Boek een teamuitje in Kampen en leer schilderen als Gary Jenkins en Bob Ross!

Vriendelijke begroeting in de binnenstad van Kampen

De lancering van uw bedrijfsuitje vindt plaats in een goed bezocht etablissement. U krijgt een welkomstdrankje naar keus aangeboden.

'Iedereen kan schilderen, je hoeft alleen maar te oefenen'

Met zijn grappige afro-achtige bos krullen en zijn vriendelijke voorkomen, is Bob Ross sinds zijn dood (meer dan een decennium geleden) zeer gevierd gebleven onder amateurkunstenaars. Binnen een half uur had hij een schilderdoek gevuld met prachtige impressies uit de natuur, zoals een bomenrij, een waterval en een besneeuwde bergflank. Hij presenteerde op geheel eigen manier een tv-programma (een online-tutorial voordat YouTube bestond) en bereikte tallozen met het schilderen van landschappen vol 'mystic mountains' en 'happy little birds'. Tussen het schilderen door debiteerde hij fijne licht-filosofische uitspraken, waarvan het kopje hierboven er een is.

Leer snel schilderen o.l.v. een gecertificeerde kunstenaar

  • Alle collega's krijgen hun eigen schildersezel (met doek en kwasten) om binnen korte tijd een landschap te creëren
  • De kern van de Bob-Rossmethode is de 'nat-in-nattechniek' die u al snel in staat stelt uw artisticiteit te manifesteren
  • Voor het onbeschadigd meenemen van uw maaksel, is er een handige schilderdoos aanwezig

Als klap op de vuurpijl lekker samen dineren

Na de opwindende les in schildertechnieken waar u uw collega's zich creatief hebben weten te uiten, gaat uw afdelingsuitje verder in een beregoed restaurant. Per gang heeft u de keuze uit verschillende gerechten: vis, vlees, vegetarisch, het is allemaal te bestellen. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, wordt er uiteraard iets geregeld.

Zonder het bestaan van de Bob Ross Foundation zou dit groepsuitje in Kampen niet mogelijk geweest zijn. Het is hun goede inzet dat ons de inspiratie gaf.

Review personeelsuitje

Sacon BV: Het arrangement was inhoudelijk prima, wel was de locatie (om te schilderen) toch wat krap. Maar ik besef dat we zelf om deze locatie gevraagd hebben i.v.m. eerdere afspraken tijdens dit bedrijfsuitje. Klantvriendelijkheid en snelheid van handelen van Stadsarrangement was uitstekend.

FBTO
"Namens mijn collegae kan ik u vertellen dat wij ons prima vermaakt hebben. De docent was een vrolijke man die ons met passie de kunsten leerde van de Bob Ross techniek. Tot onze verbazing bleek ook iedereen een echte Bob Ross te kunnen schilderen. We hebben veel gelachen. Onze dank en complimenten voor dit bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 85 € 97,75
15 - 30 € 82 € 94,30
31 - 60 € 79 € 90,85
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie