Schilderen als Bob Ross in Delft

Dankzij de methode van Bob Ross leerden miljoenen liefhebbers schilderen. Doe de workshop bij uw teamuitje in Delft!

Gastvrije begroeting in de levendige binnenstad van Delft

Het restaurant waar u afspreekt, is geschikte gelegenheid voor uw personeelsuitje. Uw gezelschap wordt heerlijk verwend met een verrukkelijk aperitief.

'Zelfs een boom heeft een vriend nodig'

Bob Ross bedacht een methode waardoor het maken van een smaakvol schilderij binnen ieders bereik ligt. Binnen een half uur had hij het schilderdoek gevuld met prachtige landschappen uit de natuur, zoals een bergpartij en diverse watervallen. Hij presenteerde op geheel eigen manier een tv-programma (een YouTube-tutorial voordat YouTube bestond) en stal de harten van tallozen met het schilderen van natuurtaferelen vol 'christmas eve snow' en 'mystic mountains'.

De belangrijkste navolger van Bob Ross is Gary Jenkins. Alleen doet hij het meer met portretten en bloemen.

Een ervaren kunstenaar brengt u de basis bij

  • Volledig naar de aard van Bob Ross gaat u een natuurtafereel vervaardigen achter uw eigen schildersezel
  • U komt de ins en outs te weten over het benutten van schildersgereedschap en maakt snel vorderingen door het toepassen van de 'nat-in-nattechniek'
  • Het spreekt vanzelf dat u uw schilderij mee naar huis krijgt. Wij bieden hier een geschikte verpakking voor

Gezellig dineren in een heerlijk restaurant

Na de creatieve oprispingen van het hoofdprogramma, komt uw groepsuitje in rustiger vaarwater. Er wordt een driegangendiner met veel keuze opgediend. De menukaart biedt een riante keuze aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Zonder het bestaan van de Bob Ross Foundation zou dit afdelingsuitje in Delft niet mogelijk geweest zijn. Het is hun goede arbeid dat ons de inspiratie bracht.

Reviews Schilderen als Bob Ross in Delft:

Bedrijf uit Delft: Hoe beoordeelt u het arrangement inhoudelijk? Prima! Hoe was het contact met Stadsarrangement, snelheid handelen, klantvriendelijkheid etc? Prima!
Consumentenbond: "We kregen duidelijk uitleg en de collega's hebben het als leuk en leerzaam ervaren. Verbeterpunt is een introductie met wie Bob Ross was aan het begin van het bedrijfsuitje, ongeveer de helft van de collega's wist dit niet."
Mevrouw B. Janssen: "Wij hebben een prettige en gezellige middag gehad. De locatie was prima en de begeleiding bij de workshop passend."

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 82 € 94,30
15 - 30 € 79 € 90,85
31 - 60 € 75 € 86,25
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie