Schilderen als Bob Ross in Venlo - Coronaproof

Samen met uw collega's schilderen als Bob Ross en Gary Jenkins. In een uur een meesterwerk op het doek bij uw teamuitje in Venlo!

Hartelijk ontmoetingspunt in hartje stad

De lancering van uw bedrijfsuitje vindt plaats in een lokaal toprestaurant. In een aangename omgeving smult van de schalen vol bittergarnituur. Met een lekker drankje in de hand, zult u hier van genieten!

'Schilderen brengt je goede gedachten'

Met zijn grappige afro-achtige bos krullen en zijn vriendelijke voorkomen, is Bob Ross vanaf zijn dood (meer dan tien jaar geleden) steeds populair gebleven bij schilderliefhebbers. In zijn gedenkwaardige schilder-tutorials bij de TROS genaamd The Joy of Painting verwierf hij het aanzien van cultfiguur. Zijn beroemdheid had hij overigens mede te danken aan zijn lichtvoetige, opbeurende uitspraken (zoals de subtitel boven deze paragraaf) als aan het feit dat hij talloze liefhebbers aan het schilderen heeft gekregen.

In het gat dat Ross achterliet, is Gary Jenkins gesprongen. Ook hij heeft zijn eigen procedé om snel te leren creëren, zij het dat hij zich meer bezighoudt met het afbeelden van bloemen en portretten.

Van een ervaren schilder leert u het snelst

  • Uw eigen schildersezel staat al klaar in het restaurant
  • Bliksemsnel krijgt u het fundament van de nat-in-nattechniek onder de knie, zodat u al snel progressie maakt
  • In een bijzondere schilderdoos krijgt u uw pas gemaakte creatie mee naar huis, zodat u niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen

Diner als slot van uw groepsuitje

Gezellig nababbelend schuiven u en uw collega's aan tafel. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Het idee de schilderworkshop in ons afdelingsuitje in Venlo op te nemen, ontstond nadat we kennis hadden genomen van het  goede werk dat de Bob Ross Foundation doet. Wij zijn hen hiervoor dank verschuldigd.

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant schildert u met 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 84 € 96,60
15 - 30 € 79 € 90,85
31 - 60 € 72 € 82,80
Inclusief
- Met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes