Schilderen als Bob Ross in Utrecht - Coronaproof

Ontdek de schilder in uzelf. Dit bedrijfsuitje in Utrecht gaat u schilderen als Bob Ross. Een workshop met uw collega's!

In hartje Utrecht wordt u vriendelijk verwelkomd

Het gastvrije onthaal van uw teamuitje is gepland in een populaire gelegenheid. Uw gezelschap wordt getrakteerd op een snack en een prettig glaasje wijn of ander drankje naar wens.

'Ontspan, laat het vloeien, denk als water'

Het voorkomen van Bob Ross staat in veler herinnering gegrift, al is hij onderhand al meer dan tien jaar geleden heengegaan. In zijn populaire programma The Joy of Painting toverde hij binnen een half uur een landschap op het doek, in zijn eigen stijl en met gebruik van zijn eigen kleurenpalet (Sap Green, Van Dyke Brown, Liquid White). Tussen het schilderen door debiteerde hij fijne licht-filosofische uitspraken, waarvan het kopje hierboven er een is.

Tegenwoordig zijn de filmpjes van Gary Jenkins in zwang. Hij doet hetzelfde als Bob Ross, maar dan met bloemen en portretten.

Leer het vak van een ervaren schilder

  • Er is een ezel met doek en penselen en kwasten voor elke collega
  • Het fundament van de Bob-Rossmethode is de 'nat-in-nattechniek' die u al vlug in staat stelt uw creativiteit te manifesteren
  • In een bijzondere schilderdoos krijgt u uw net gemaakte schilderij mee naar huis, zodat u niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen

Een culinair feestje als summum van uw afdelingsuitje

Er wordt een verrukkelijk diner van drie gangen geserveerd, zodat u ruim de gelegenheid heeft om na te praten. De keuze per gang is zeer divers. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Het idee om de schilderworkshop in ons groepsuitje in Utrecht op te nemen, ontstond nadat we geïnformeerd werden over het goede werk dat de Bob Ross Foundation doet. Wij zijn hen hiervoor veel dank verschuldigd.

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant schildert u met 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Review bedrijfsuitje

Consumentenbond: "We kregen duidelijk uitleg en de collega's hebben het als leuk en leerzaam ervaren. Verbeterpunt is een introductie met wie Bob Ross was aan het begin van het bedrijfsuitje, ongeveer de helft van de collega's wist dit niet."

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
8 - 14 € 79 € 90,85
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 72 € 82,80
Inclusief
- Met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes