Schilderen als Bob Ross in Kampen - Coronaproof

Een inspirerende workshop met je collega's? Boek een teamuitje in Kampen en leer schilderen als Gary Jenkins en Bob Ross!

Vriendelijke begroeting in de binnenstad van Kampen

De lancering van uw bedrijfsuitje vindt plaats in een goed bezocht etablissement. U gaat genieten van een kostelijk snackje en drankje.

'Iedereen kan schilderen, je hoeft alleen maar te oefenen'

Met zijn grappige afro-achtige bos krullen en zijn vriendelijke voorkomen, is Bob Ross sinds zijn dood (meer dan een decennium geleden) zeer gevierd gebleven onder amateurkunstenaars. Binnen een half uur had hij een schilderdoek gevuld met prachtige impressies uit de natuur, zoals een bomenrij, een waterval en een besneeuwde bergflank. Hij presenteerde op geheel eigen manier een tv-programma (een online-tutorial voordat YouTube bestond) en bereikte tallozen met het schilderen van landschappen vol 'mystic mountains' en 'happy little birds'. Tussen het schilderen door debiteerde hij fijne licht-filosofische uitspraken, waarvan het kopje hierboven er een is.

Leer snel schilderen o.l.v. een gecertificeerde kunstenaar

  • Alle collega's krijgen hun eigen schildersezel (met doek en kwasten) om binnen korte tijd een landschap te creëren
  • De kern van de Bob-Rossmethode is de 'nat-in-nattechniek' die u al snel in staat stelt uw artisticiteit te manifesteren
  • Voor het onbeschadigd meenemen van uw maaksel, is er een handige schilderdoos aanwezig

Als klap op de vuurpijl lekker samen dineren

Na de opwindende les in schildertechnieken waar u uw collega's zich creatief hebben weten te uiten, gaat uw afdelingsuitje verder in een beregoed restaurant. Per gang heeft u de keuze uit verschillende gerechten: vis, vlees, vegetarisch, het is allemaal te bestellen. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, wordt er uiteraard iets geregeld.

Zonder het bestaan van de Bob Ross Foundation zou dit groepsuitje in Kampen niet mogelijk geweest zijn. Het is hun goede inzet dat ons de inspiratie gaf.

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant schildert u met 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Review personeelsuitje

Sacon BV: Het arrangement was inhoudelijk prima, wel was de locatie (om te schilderen) toch wat krap. Maar ik besef dat we zelf om deze locatie gevraagd hebben i.v.m. eerdere afspraken tijdens dit bedrijfsuitje. Klantvriendelijkheid en snelheid van handelen van Stadsarrangement was uitstekend.

FBTO
"Namens mijn collegae kan ik u vertellen dat wij ons prima vermaakt hebben. De docent was een vrolijke man die ons met passie de kunsten leerde van de Bob Ross techniek. Tot onze verbazing bleek ook iedereen een echte Bob Ross te kunnen schilderen. We hebben veel gelachen. Onze dank en complimenten voor dit bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
8 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
8 - 14 € 79 € 90,85
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 72 € 82,80
Inclusief
- Met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes