Schilderen als Bob Ross in Enkhuizen - Coronaproof

De droom van Gary Jenkins en Bob Ross: elke liefhebber kan leren schilderen. Volg de workshop bij dit personeelsuitje in Enkhuizen!

Vriendelijke opmaat van een origineel bedrijfsuitje

U wordt hartelijk verwelkomd in de eeuwenoude binnenstad van Enkhuizen. In een gemoedelijke sfeer geniet u gezamenlijk van een drankje naar keuze en een hapje.

'Er zijn geen grenzen, begin!'

Bob Ross is dikwijls ingewreven dat hij 'fastfoodkunst' schiep. Binnen een half uur had hij het canvas gevuld met prachtige taferelen uit de natuur, zoals een bomenrij, een waterval en een besneeuwde bergflank.  Vergeten wordt veelal zijn grote verdiensten op het vlak van de landschapskunst. Hele volksstammen zijn dankzij Bob gaan schilderen.

Inmiddels heeft Gary Jenkins het stokje overgenomen. Hij richt zich meer op bloemen en portreten.

De workshop wordt geleid door een deskundige kunstschilder

  • Alle collega's krijgen hun eigen ezel (met canvas en kwasten) om binnen 60 minuten een landschap te creëren
  • De grondgedachte van de Bob-Rossmethode is de 'nat-in-nattechniek' die u al vlug in staat stelt uw creativiteit te vertolken
  • Voor uw net gemaakte creatie stellen wij een bijzondere schilderdoos ter beschikking, zodat u het makkelijk mee naar huis kunt nemen.

Een heerlijk diner als culinaire apotheose

Na het artistieke einde van het hoofdprogramma, komt uw teamuitje in rustiger vaarwater. Er wordt een driegangendiner met veel keuze opgediend. U heeft per gang de keuze uit vis, vlees en vegetarische lekkernijen. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

De Bob Ross Foundation organiseert cursussen en houdt de gedachtenis aan de kunstenaar in leven. Ons afdelingsuitje in Enkhuizen is mede aan hun inspanningen te danken.

Coronaproof-bedrijfsuitje

De Coronaproof-variant schildert u met 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het diner kunt in tweetallen dicht bij elkaar zitten met een onderlinge afstand van 1,5 meter tot de andere tweetallen. Het is ook mogelijk het arrangement zonder diner en welkomstdrankje te boeken, informeer naar de mogelijkheden.

Review van het groepsuitje:

FBTO"Namens mijn collegae kan ik u vertellen dat wij ons prima vermaakt hebben. De docent was een vrolijke man die ons met passie de kunsten leerde van de Bob Ross techniek. Tot onze verbazing bleek ook iedereen een echte Bob Ross te kunnen schilderen. We hebben veel gelachen. Onze dank en complimenten voor dit bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
8 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
8 - 14 € 79 € 90,85
15 - 30 € 75 € 86,25
31 - 60 € 72 € 82,80
Inclusief
- Met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes