Rondvaart en stadswandeling Utrecht


In Utrecht geniet u samen van een lunch, een rondvaart en een stadswandeling. Aansluitend trakteert u op een etentje. Lees meer over dit vrolijke bedrijfsuitje:

  • Lunch (huisgemaakte soep, luxe belegd broodje en 1 consumptie)
  • Rondvaart door Utrecht
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Goed begin van uw teamuitje in Utrecht

U ontmoet elkaar in een gezellig restaurant in hartje stad. Terwijl u bij kunt kletsen geniet u van een verzorgde luch. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een koffie, thee, melk of frisdrank. Eet smakelijk!

Rondvaart Utrecht

Daarna stapt u aan boord van een rondvaartboot voor een unieke vaartocht door de singels en grachten van Utrecht. Vanaf het water krijgt u een heel andere kijk op de stad terwijl u geniet van de levendigheid op de terrasjes aan het water. U hoort u alles over bijvoorbeeld het imposante stadskasteel Oudaen, dat vanaf het water goed te zien is. Of het stadhuis uit het jaar 806, nog steeds een populaire trouwlocatie.

En wat denkt u van de voormalige bierbrouwerij? Bewonder dit pand aan het water dat inmiddels verbouwd is tot luxe woning met hoge boogramen, eigen werfkelders en een garage. Ook komt u langs een stukje oude muur van de stad en de Weerdsluis, die toegang geeft tot de Vecht. De drukte van de stad is nu alleen nog maar geroezemoes op de achtergrond. Geniet samen van de relaxte sfeer op het water! 

Mooie stadswandeling met lokale stadsgids

Als u aanmeert staat uw stadsgids al op de kade te wachten. Hij neemt u met veel plezier mee op de Hofjes, Cameren en Steegjeswandeling. Dit is een verrassende wandeling door het zuidelijke deel van het oude Utrecht. De gids neemt u mee langs o.a. Bruntenhof uit de 17e eeuw, en een aantal voor Utrecht zo karakteristieke 17e-eeuwse Cameren. Verder voert de wandeling onder meer door de Zeven Steegjes; een levendig volksbuurtje met kleine huizen en smalle straatjes. Zelfs voor inwoners valt hier nog iets nieuws te ontdekken! Laat u verrassen tijdens deze mooie wandeling. Deze eindigt bij het restaurant, waar u afscheid neemt van de gids.

Etentje: 3 gangen keuzemenu

Ook in dit laatste restaurant staat een gezellige tafel klaar voor uw groep. Schuif aan voor het driegangendiner. Kiest u maar waar u zin in heeft! Vis? Vlees? Vegetarisch? De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. Er is voor ieder wat wils. Alles is tot in de puntjes geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Utrecht samen met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week. De vaartocht is het hele jaar mogelijk. De boten zijn deels open, maar kunnen gesloten worden als dat nodig is. In de winter vaart u comfortabel in een verwarmde boot langs de grachten die versierd zijn met honderden lichtjes. 

Reviews Rondvaart en stadswandeling Utrecht

PV Haantje de Voorste: "Het was een ontzettend leuke dag, en we hadden een enorme leuke gezellige grappige gids." 
2College: "Het bedrijfsuitje zat inhoudelijk goed in elkaar. Het eten was heerlijk. Bediening was goed!"

Groepsgrootte
10 - 500 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
Inclusief
· Verzorgde lunch incl. 1 consumptie (koffie/thee/melk/fris)
· Rondvaart door Utrecht van 1 uur, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
13.30 uur Lunch
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes