Rondvaart en stadswandeling Harlingen

Een geslaagd bedrijfsuitje in Harlingen: Ga samen wandelen en varen en neem uw collega's mee naar een leuk restaurant:

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart door Harlingen
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Start van uw bedrijfsuitje in Harlingen

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Harlingen. Hier krijgt u een drankje naar keuze aangeboden.

Rondvaart door Harlingen

Uw bedrijfsuitje gaat verder met een ontspannen rondvaart. In Harlingen komt alles samen: zeezeilers, beroepsvissers, eilandbezoekers en natuurlijk de pleziervaart. De zeilboten en motorjachten liggen tot in hartje stad aangemeerd. U vaart door het historische hart van de stad, en langs de havens. Onderweg passeert u twee authentieke met de hand bediende sluisjes. Door de lage kades heeft u een perfect uitzicht op de prachtige grachtenpanden. Onderweg hoort u leuke wetenswaardigheden over de stad. Geniet van het contrast tussen de relaxte sfeer op het water en de drukte in de stad! 

Wandeling met Harlinger stadsgids

Als u aanmeert, staat uw gids al klaar voor uw groep. Hij neemt u met veel plezier mee door zijn stad, en speelt leuk in op de sfeer binnen uw groep. Verstopte binnentuinen, grachtenpanden met schitterende gevels, u ziet het allemaal tijdens deze stadswandeling door Harlingen. Ook komt u langs onontdekte stukjes stad en door smalle straatjes en steegjes. Niet voor niets wordt de stad ook wel de onontdekte parel van het Noorden genoemd. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

3 gangen keuzemenu naar eigen smaak

U wordt gastvrij ontvangen in een gezellig restaurant in het centrum van Harlingen. Het is hoog tijd om te genieten van een heerlijk driegangendiner! Ter plekke maakt u een keuze uit de uitgebreide kaart. Er is voor ieder wat wils. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Harlingen samen met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's, gastvrije bediening en goede reviews. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week. De vaartocht is mogelijk van maart t/m oktober. In Harlingen kan de boot verwarmd worden als het nodig is, en er is een toilet aan boord. Reserveer het Walking dinner in de maanden dat er niet gevaren wordt!

Bezoek twee toprestaurants en geniet samen van een afwisselend bedrijfsuitje in Harlingen. Ontdek de best bewaarde geheimen van de stad!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 67 € 73,03
31 - 60 € 65 € 70,85
Inclusief
· Ontvangst met drankje (fris/koffie/thee)
· Rondvaart door Harlingen van 1,5 uur, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Diner: 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Ontvangst met drankje
15.00 uur Rondvaart
16.30 uur Stadswandeling
18.00 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

Reserveren Meer informatie