Outdoor Escaperoom Schoonhoven

Combineer een borrel, een outdoor-escape-citygame en een etentje tijdens dit afwisselende bedrijfsuitje in Schoonhoven:  

  • Ontvangst met welkomstdrankje
  • Outdoor Escaperoom citygame in de binnenstad van Schoonhoven (ca. 2,5 uur)
  • Ervaren begeleiding: spelleider via speciaal ontwikkelde app
  • 3 gangen keuzemenu 

Ontvangst met een drankje

Uw Outdoor Escaperoom arrangement begint in een gezellig restaurant. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat u bij heeft kunnen praten begint u met de Outdoor Escaperoom citygame. De uitleg heeft u van te voren ontvangen via de spelbegeleider en de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Outdoor Escaperoom citygame 

In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciaal ontworpen app die één iemand per team dient te downloaden. De Rode Joker, een ietwat crazy wetenschapper, heeft met de tijd gespeeld. Over de stad is nu een ‘Quantumtijdveld’ koepel geplaatst. Aan jullie de taak om de uitgang van deze ‘koepel’ te vinden en te ontsnappen! Om er achter te komen waar de uitgang is moet je achter de GPS-Code van deze geheime uitgang komen. Deze geheime GPS-Code bestaat uit 10 getallen, die moet je binnen de beschikbare tijd zien te verzamelen. Door handig gebruik te maken van de laatste technische snufjes op het gebied van communicatie, zoals videofilmpjes en QR-codes, kunnen jullie achter deze getallen komen. De opdrachten bestaan o.a. uit puzzelopdrachten, vragen over de stad, culturele trivia vragen en uiteraard is het ook mogelijk om leuke vragen over jullie eigen organisatie toe te voegen!

Schoonhoven: gemáákt voor een geslaagd personeelsuitje! 

Schoonhoven heeft een prachtig centrum met een groot aanbod aan hippe koffietentjes en leuke restaurants. Tijdens uw zoektocht naar de juiste route komt u niet alleen langs bekende highlights, maar u loopt ook door de smalle klinkerstraatjes van de binnenstad. Op deze manier heeft de citygame zelfs voor inwoners van Schoonhoven verrassende elementen. Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet als eerste te ontsnappen?

3 gangen keuzemenu diner 

Nadat het winnende team bekend is gemaakt gaat u samen uit eten in hartje stad. De bediening ontvangt u hartelijk. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerde kaart. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan eten. Uw etentje vindt plaats bij één van onze partnerrestaurants in de binnenstad van Schoonhoven. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Nodig uw collega's uit om te borrelen en uit de stad te 'ontsnappen'. Trakteer ze na afloop op een etentje!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Outdoor Escape Room spel (circa 2,5 uur)
· Ervaren spelleider via speciaal ontwikkelde app
· 3 gangen keuzemenu of all you can eat diner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Drankje
15.30 uur Outdoor citygame
18.00 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neem contact op!

Reserveren Meer informatie