Outdoor Escaperoom Leuven

Na een welkomstdrankje probeert u via de juiste route te ontsnappen uit Leuven. U sluit de dag samen af met een diner.

Ontvangst

Uw ontsnappingsuitje begint in hartje Leuven waar u gastvrij welkom wordt geheten in een restaurant. Hier krijgt u een welkomstdrankje aangeboden.

Outdoor Escaperoom spel

U maakt kennis met uw begeleider (hij/zij begeleidt uw groep op afstand) en dan gaat uw ontsnapping beginnen... In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciale plattegrond en een fotoblad. Aan u de taak om de plattegrond en de foto's aan elkaar te linken. Lukt het u om de enige juiste route te vinden? Als u in een vakje van de plattegrond een foto maakt van het gezochte onderwerp stuurt u deze via whatsapp naar de instructeur. U maakt bijvoorbeeld een foto van een gevelsteen, een standbeeld of een bijzonder naambordje dat binnen het vakje op de plattegrond te vinden zou moeten zijn. Hierna ontvangt u direct een berichtje terug van de spelleider. Is de foto juist? Dan weet u meteen of u op de goede weg bent. Elk team gebruikt een eigen smartphone voor dit spel. 

Tijdens uw zoektocht naar de juiste route komt u langs de highlights van de stad, maar u zult zeker ook moeten zoeken in gezellige achterafsteegjes en kleine straatjes. Op deze manier maakt u op een leuke manier kennis met de stad. Ook voor mensen die de stad goed kennen blijkt dit een ervaring vol verrassingen te zijn. Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet het snelst te ontsnappen?

Diner

U sluit de dag samen af met een diner in een mooi restaurant in hartje Leuven. U kunt van te voren aan ons laten weten hoe u deze dag graag af wilt sluiten. Er zijn drie mogelijkheden:

1. Iedereen kiest zelf een uitgebreid hoofdgerecht, compleet met bijgerechten.
2. U kiest voor de groep een eenvoudig maar verzorgd driegangenmenu.
3. Voor groepen boven de 25 personen bieden we een barbecue als extra mogelijkheid aan. Dit kan het hele jaar door! (U eet binnen als dit nodig is vanwege het weer)

Uiteraard houden we rekening met eventuele voedselallergieën en/of dieetwensen.

Iedereen kan ontspannen genieten tijdens deze leuke bedrijfsuitstap!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 52 € 59,80
10 - 30 € 49 € 56,35
31 - 60 € 48 € 55,20
61 - 100 € 46 € 52,90
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Outdoor Escape Room spel (circa 2,5 uur)
- Keuzemogelijkheid diner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes