Outdoor Escaperoom Leiden

Na een welkomstdrankje probeert u via de juiste route te ontsnappen uit Leiden. U sluit de dag samen af met een diner.

Ontvangst

Uw ontsnappingsuitje begint in hartje Leiden waar u gastvrij welkom wordt geheten in een restaurant met een welkomstdrankje en een hapje.

Outdoor Escaperoom spel

U maakt kennis met uw begeleider (hij/zij begeleidt uw groep op afstand) en dan gaat uw ontsnapping beginnen... In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciale plattegrond en een fotoblad. Aan u de taak om de plattegrond en de foto's aan elkaar te linken. Lukt het u om de enige juiste route te vinden? Als u in een vakje van de plattegrond een foto maakt van het gezochte onderwerp stuurt u deze via whatsapp naar de instructeur. U maakt bijvoorbeeld een foto van een gevelsteen, een standbeeld of een bijzonder naambordje dat binnen het vakje op de plattegrond te vinden zou moeten zijn. Hierna ontvangt u direct een berichtje terug van de spelleider. Is de foto juist? Dan weet u meteen of u op de goede weg bent. Elk team gebruikt een eigen smartphone voor dit spel.

Tijdens uw zoektocht naar de juiste route komt u langs de highlights van de stad, maar u zult zeker ook moeten zoeken in gezellige achterafsteegjes en kleine straatjes. Op deze manier maakt u op een leuke manier kennis met de stad. Ook voor mensen die de stad goed kennen blijkt dit een ervaring vol verrassingen te zijn. Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet het snelst te ontsnappen?

Driegangen keuzediner

In hartje Leiden gaat u ter afsluiting van dit bedrijfsuitje in een gezellig restaurant aan tafel. Hier krijgt u een driegangen keuzediner geserveerd. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 52 € 59,80
10 - 30 € 49 € 56,35
31 - 60 € 48 € 55,20
61 - 100 € 46 € 52,90
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- Outdoor Escape Room spel (circa 2-3 uur)
- Driegangen keuzediner / all you can eat diner

Opmerking:
Tijdens dit spel is uw instructeur niet fysiek aanwezig, maar wordt u op afstand begeleid.

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes