Outdoor Escaperoom Kampen

Na een welkomstdrankje probeert u via de juiste route te ontsnappen uit Kampen. U sluit de dag samen af met een diner.

Ontvangst

Uw ontsnappingsuitje begint in hartje Kampen waar u gastvrij welkom wordt geheten in een restaurant met een welkomstdrankje en een hapje.

Outdoor Escaperoom spel

U maakt kennis met uw begeleider (hij/zij begeleidt uw groep op afstand) en dan gaat uw ontsnapping beginnen... In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciale plattegrond en een fotoblad. Aan u de taak om de plattegrond en de foto's aan elkaar te linken. Lukt het u om de enige juiste route te vinden? Als u in een vakje van de plattegrond een foto maakt van het gezochte onderwerp stuurt u deze via whatsapp naar de instructeur. U maakt bijvoorbeeld een foto van een gevelsteen, een standbeeld of een bijzonder naambordje dat binnen het vakje op de plattegrond te vinden zou moeten zijn. Hierna ontvangt u direct een berichtje terug van de spelleider. Is de foto juist? Dan weet u meteen of u op de goede weg bent. Elk team gebruikt een eigen smartphone voor dit spel.

Tijdens uw zoektocht naar de juiste route komt u langs de highlights van de stad, maar u zult zeker ook moeten zoeken in gezellige achterafsteegjes en kleine straatjes. Op deze manier maakt u op een leuke manier kennis met de stad. Ook voor mensen die de stad goed kennen blijkt dit een ervaring vol verrassingen te zijn. Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet het snelst te ontsnappen?

Driegangen keuzediner

In hartje Kampen gaat u ter afsluiting van dit bedrijfsuitje in een gezellig restaurant aan tafel. Hier krijgt u een driegangen keuzediner geserveerd. Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 52 € 59,80
10 - 30 € 49 € 56,35
31 - 60 € 48 € 55,20
61 - 100 € 46 € 52,90
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje en een bittergarnituur
- Outdoor Escape Room spel (circa 2-3 uur)
- Driegangen keuzediner / all you can eat diner

Opmerking:
Tijdens dit spel is uw instructeur niet fysiek aanwezig, maar wordt u op afstand begeleid.

Extra:
Het is mogelijk in plaats van een driegangendiner te kiezen voor een BBQ aan boord van een prachtig schip in de haven van Kampen. De meerprijs voor deze floating barbecue is maximaal € 15,- per persoon. We houden speciaal rekening met vegetariërs!

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes