Outdoor Escaperoom Antwerpen


Borrelen, een Escaperoom in de frisse buitenlucht en een lekker etentje! Maak uw team blij met deze vrolijke groepsuitstap in Antwerpen!

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Outdoor Escaperoom citygame in het centrum van Antwerpen (ca. 2,5 uur)
  • Ervaren spelleider via whatsappcontact
  • Diner: Uitgebreid hoofdgerecht naar keuze

Ontvangst met een drankje

Uw Outdoor Escaperoom arrangement begint in hartje stad. In een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Nadat u bij heeft kunnen praten begint u met de escaperoom citygame. De uitleg heeft u van te voren ontvangen en de teams zijn gemaakt. Uw spelleider zit er klaar voor!

Outdoor Escaperoom 

In groepjes van zo'n zes personen gaat u de stad in, gewapend met een speciale plattegrond en een fotoblad. Lukt het u om de plattegrond en de foto's aan elkaar te linken? Dan kunt u de enige juiste route vinden. Hoe werkt het? Als u in een vakje van de plattegrond het gezochte onderwerp ziet, maakt u een foto. Deze stuurt u via whatsapp naar de spelleider. U maakt bijvoorbeeld een foto van een gevelsteen, een standbeeld of een bijzonder naambordje dat binnen het vakje op de plattegrond te vinden is. Hierna ontvangt u direct een berichtje terug van de spelleider. Is de foto juist? Dan weet u meteen of u op de goede weg bent. Elk team gebruikt één smartphone voor dit spel. 

Antwerpen: ideale stad voor uw teambuilding! 

Antwerpen is een wereldstad met een gemoedelijke sfeer. Loop samen door de smalle klinkerstraatjes, geniet van de vrolijke pleinen en ontdek de best bewaarde geheimen van de stad. Tijdens uw zoektocht naar de juiste route komt u niet alleen langs bekende highlights, maar u loopt ook door de 'onontdekte' stukjes stad. Op deze manier is het zelfs voor inwoners van Antwerpen een verrassende citygame. Elk team loopt een andere route, zodat u niet achter elkaar aanloopt. Welk team weet het snelst te ontsnappen?

Gezellig diner ter afsluiting van deze uitstap

Nadat het winnende team bekend is gemaakt gaat u samen uit eten in hartje stad. De bediening ontvangt u hartelijk en overhandigt u de kaart. U heeft de keuze uit vis-, vlees-, en vegetarische hoofdgerechten. Natuurlijk zijn de bijgerechten inbegrepen. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieven. We reserveren in Antwerpen bij partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. 

Review Outdoor Escaperoom Antwerpen

Sebastiaan: "De instructeur (Anne) was professioneel en toch vriendelijk en leuk om mee samen te werken. Iedereen heeft zich goed geamuseerd en vonden een leuke dag. Ik weet dat ik het jullie niet gemakkelijk heb gemaakt :-) Ons contact en jullie onderlinge communicatie vond ik erg professioneel."

Laat uw collega's ontspannen borrelen en fanatiek 'citygamen' tijdens dit bedrijfsuitje in Antwerpen. Trakteer ze na afloop op een etentje! 

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 62 € 71,30
10 - 30 € 59 € 67,85
31 - 60 € 57 € 65,55
61 - 100 € 54 € 62,10
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Outdoor Escape Room spel (circa 2,5 uur)
· Ervaren spelleider via whatsappcontact
· Uitgebreid hoofdgerecht naar keuze (inclusief bijgerechten)

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Drankje
16.00 uur Outdoor citygame
18.30 uur Diner

Liever eerder of later beginnen? Dat kan! Neem contact op!

Reserveren Meer informatie