Oudhollandse spel- en quizdag Delft

Ontvangst
U wordt ontvangen in een gezellig restaurant in hartje Delft met een welkomstdrankje. Daarna gaat u de welbekende Oudhollandse spelletjes spelen.

Oudhollandse spelletjes

Voorbeelden hiervan zijn Sjoelen en Trekbiljart. Maar ook de Tollebak, het Hamertjesspel en Kat en Muisspel zullen niet ontbreken. Gedurende anderhalf uur maakt u onder begeleiding hernieuwd kennis met deze leuke spelletjes van weleer waaraan we nog steeds veel plezier kunnen beleven.

Hollandquiz

Na de spelletjes wordt uw dag vervolgd met de Hollandquiz. Uw quizmaster heet u welkom en stelt uw team allerlei vragen over Holland,compleet met muziekfragmenten en beeldvragen. Welk team mag zich de winnaar noemen en de prijs in ontvangst nemen?

Driegangendiner
Daarna krijgt u een driegangendiner aangeboden en kunt u nog eens napraten over dit leuke Oudhollandse dagje in Delft.

Review Oudhollandse spel- en quizdag Delft

Min. van Infrastructuur en Waterstaat (combinatie met rondvaart en tapas kookworkshop) "Ik wil jullie nog bedanken voor de goede zorgen voor ons uitje. Mijn collega’s en ik hebben een hele leuke dag gehad. Het was een leuk gevarieerd programma met veel tijd en contact voor elkaar. Dat was ons doel ook, dus dat was ook geslaagd. De oudhollandsche spelletjes verliep heerlijk chaotisch. We hebben ons erg vermaakt en er is veel gestreden en gelachen. De begeleiding door Fred was leuk. Hij wist er een mooie draai aan te geven. Ook de afronding middels een heuse prijsuitreiking was leuk gedaan. We hebben aansluitend heerlijk gegeten met z’n allen."

Groepsgrootte
15 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 72 € 82,80
31 - 60 € 69 € 79,35
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Oudhollandse spelletjes met begeleiding
- Holland quiz met quizmaster
- Prijsuitreiking
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie