Moordspel in Sneek

Dit personeelsuitje in Sneek is de perfecte combinatie van onderzoek en gezellig tafelen. Zij aan zij met uw collega's lost u een misdrijf op!

Plezierig ontvangst in een plaatselijke horecazaak

Bij wijze van introductie van uw bedrijfsuitje begroet u elkaar in een plaatselijk stadsrestaurant. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje.

U en uw collega's moeten een moordzaak oplossen

  • Tijdens uw groepsuitje druppelt het tragische nieuws binnen. Lady Butterfly, een zeer bemiddelde dame van oude adel, wordt onder geheimzinnige omstandigheden levenloos aangetroffen. Veel wijst erop dat ze door een vallende baksteen is geraakt.
  • Onderzoek leidt vervolgens naar haar mysterieuze levenswandel.
  • Met veel tamtam komt de butler binnen. Hij blijkt - tot ieders verbijstering - als over het autopsierapport te beschikken. Ook weet hij verdacht veel over het incident/de moord zelf… Wat pas later duidelijk wordt is dat de Lady middels een videoboodschap een wijziging van haar testament wereldkundig heeft gemaakt. Vlak voor haar dood!
  • Bundel uw denkkracht en kom erachter wie de moordenaar is.

Wij doen ons best de inspecteurs te ondersteunen

Wat niet veel mensen weten is dat er een direct verband bestaat tussen lekker ten en het oplossen van een moord. Als bijdrage aan de ontmaskering van de schaamteloze crimineel die ons onze beste gast heeft ontnomen, bieden wij u een driegangendiner met extra veel keuze uit lekkernijen aan. Ook voor ons is het immers belangrijk dat de moordenaar snel wordt opgespoord. Voor collega's  die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Grotere groepen kunnen we tegemoetkomen met de inzet van extra acteurs zodat uw groepsuitje in de intieme binnenstad van Sneek zo onderhoudend en opwindend blijft als het bedoeld is.

Review bedrijfsuitje

Mevrouw C. Iserief: "Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord van de groep waar we dit arrangement voor hadden genomen."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 80 € 62 € 67,58
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie