Moordspel in Groningen

Wie zag mevrouw Butterfly het laatst in levenden lijve? Dit teamuitje in Groningen omvat heerlijk dineren én een moord ophelderen!

Het gastvrije verzamelpunt van uw personeelsuitje

In de zeer levendige binnenstad van Groningen wordt u gastvrij onthaald. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje.

Met uw collega's de moordenaar vinden

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Groningen, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Heerlijk diner helpt de speurders op weg

Wijd en zijd is bekend dat het beste recherchewerk plaatsvindt tijdens een heerlijk etensmaal. Om die reden wordt u vergast op een heerlijk driegangendiner met een brede variatie per gang. Het opsporingsteam moet zo veel mogelijk genieten om tot resultaat te geraken. Collega's met een speciaal dieet, hebben uiteraard de aandacht van de chef-kok.

Review Moordspel in Groningen:

Mevrouw Groen: "Het arrangement was goed voor elkaar. We hebben een leuke middag en avond gehad met heerlijk eten bij het Land van Kokanje. Ook de begeleiding vanuit jullie was prima."
RDW: "Veelal kreeg ik op de meeste vragen dezelfde dag nog antwoord. Ik heb de organisatie als zeer flexibel ervaren en aanvullende wensen waren geen probleem. Bijzonder leuke ervaring; de acteur bleek veelzijdig en ad rem."
Ordice Vyent: "Het groepsuitje was over het algemeen genomen heel leuk en iedereen is hiermee een ervaring rijker geworden. Het moorddiner was leuk en erg verrassend. Het was goed georganiseerd."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie