Moordspel in Groningen

Wie zag mevrouw Butterfly het laatst in levenden lijve? Dit teamuitje in Groningen omvat heerlijk dineren én een moord ophelderen!

Het gastvrije verzamelpunt van uw personeelsuitje

In de zeer levendige binnenstad van Groningen wordt u gastvrij onthaald. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje.

Een moord oplossen bij uw bedrijfsuitje

  • Lady Butterfly, een welbemiddelde dame uit Oud Zuid, wordt onder vreemde omstandigheden dood aangetroffen in bad.
  • Het lijkt erop dat ze getroffen is door een vallende baksteen.
  • Laat u verbluffen door haar merkwaardige levenswandel.
  • De butler van de Lady heeft zijn woordje klaar. Hij brengt u op de hoogte van alle details. Via hem krijgt u te horen wat er in het autopsierapport staat en hoe het ongeval/de moord zich vermoedelijk heeft afgespeeld.
  • Een boodschap van de Lady, die vlak voor haar dood gefilmd moet zijn, maakt duidelijk dat ze haar nalatenschap heeft veranderd…
  • Laat de dader niet de dans ontspringen. Aan u de taak hem te ontmaskeren.

Lady Butterfly zou niet anders gewenst hebben

U was er wellicht nog niet van op de hoogte, maar 67,7 % van alle moordzaken wordt opgelost tijdens het eten. Als bijdrage aan de ontmaskering van de schaamteloze crimineel die ons onze beste gast heeft ontnomen, bieden wij u een driegangendiner met extra veel keuze uit lekkernijen aan. Er is ons veel; aan gelegen dat de dader z.s.m. gepakt wordt! Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Uw afdelingsuitje in de zeer levendige binnenstad van Groningen is per definitie geslaagd met het moordspel als activiteit. Maar bij grote groepen kunnen we altijd extra acteurs leveren, zodat de kwaliteit hetzelfde blijft.

Review Moordspel in Groningen:

Mevrouw Groen: "Het arrangement was goed voor elkaar. We hebben een leuke middag en avond gehad met heerlijk eten bij het Land van Kokanje. Ook de begeleiding vanuit jullie was prima."
RDW: "Veelal kreeg ik op de meeste vragen dezelfde dag nog antwoord. Ik heb de organisatie als zeer flexibel ervaren en aanvullende wensen waren geen probleem. Bijzonder leuke ervaring; de acteur bleek veelzijdig en ad rem."
Ordice Vyent: "Het groepsuitje was over het algemeen genomen heel leuk en iedereen is hiermee een ervaring rijker geworden. Het moorddiner was leuk en erg verrassend. Het was goed georganiseerd."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie