Moordspel in Gouda

Intriges op hoog niveau. Tijdens uw teamuitje in Gouda uit eten en een moord ophelderen! Wie zag Lady Butterfly nog bij leven?

Een hartelijke ontmoetingsplaats voor uw groepsuitje

In een goed aangeschreven restaurant maakt u kennis met de Zuid-Hollandse gastvrijheid. In een gezellige omgeving smult u van een hapje en iets te drinken.

Met uw collega's de moordenaar vinden

Schokkend nieuws tijdens uw bedrijfsuitje… Uw gezelschap krijgt een bericht binnen over het plotselinge overlijden van Lady Butterfly, een welgestelde dame uit een puissant rijke familie. Of de baksteen naast haar lichaam de oorzaak was, is de vraag…

Dan komen de feiten van een turbulent dubbelleven aan de oppervlakte.

De butler van de Lady komt op de proppen met het autopsierapport. Ook meent hij te weten hoe het ongeval… eh, de moord zicht heeft afgespeeld. Een bericht van de Lady, die vlak voor haar dood gefilmd moet zijn, maakt duidelijk dat ze haar nalatenschap heeft veranderd…

Verenig uw talenten en probeer uit te vissen wie de dader is!

Een goed diner bespoedigt de zaak

Als je het een rechercheur vraagt, zal hij beamen dat het merendeel van alle moorden aan tafel wordt ontrafeld. Omdat Lady Butterfly altijd goed voor ons is geweest, trakteren wij u op een kostelijke driegangenmaaltijd, met extra veel diversiteit per gang. Wij zijn van mening dat wij het opsporingsteam hiermee van dienst zijn. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Als u met een groot gezelschap komt, kunnen we u met meerdere acteurs bedienen, zodat uw groepsuitje in het intieme stadshart van Gouda even levendig en spannend blijft als het bedoeld is.

Review Moordspel in Gouda:

De Hanzeborg"De acteur bleef tijdens het teamuitje uitstekend in zijn rol en hij reageerde erg leuk op reacties van collega's. De informatie is prima, er wordt ook niet zo moeilijk gedaan als er iets gewijzigd wordt tijdens het diner, erg klantvriendelijk, waarvoor dank! Wellicht een idee om iets meer rauwkost te serveren. Verder was alles prima naar wens. We hebben genoten van het uitstapje."
Annemieke (bedrijf, Gouda): "
Het rollenspel was heel leuk om te doen. De acteur heeft dit goed gedaan. contact met jullie was prima, altijd fijn en vriendelijk contact."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomst met hapje en een drankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag


Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes