Moordspel in Enschede

Tijdens een opwindend personeelsuitje helderen uw collega's de moord op Lady Butterfly op, aangezeten aan een heerlijk diner!

Gastvrije opmaat van een supergaaf teamuitje

De innemende Enschedese gastvrijheid valt meteen na binnenkomst op. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje naar keuze.

Bent u in een boek van Baantjer beland?

Tijdens het bedrijfsuitje krijgt uw gezelschap een tragisch bericht binnen over het plotselinge overlijden van Lady Butterfly, een welgestelde dame uit een puissant rijke familie. Het is niet ondenkbaar dat een vallende baksteen haar fataal geworden is.

Onderzoek leidt al snel naar haar mysterieuze levenswandel.

De butler van de Lady heeft hierover zijn woordje al klaar. Hij brengt u op de hoogte van alle ongemakkelijke details. Via hem krijgt u tevens te horen wat er in het autopsierapport staat en hoe het ongeval/de moord zich vermoedelijk heeft afgespeeld. Ook komt er een filmpje naar boven van de Lady. Te zien is hoe ze vlak voor haar dood haar testament aanpast.

Verenig uw talenten en probeer uit te vissen wie de dader is!

Wij doen ons best de rechercheurs te stimuleren

Als je het een rechercheur vraagt, zal hij beamen dat het merendeel van alle moorden aan tafel wordt ontrafeld. Om die reden wordt u vergast op een heerlijk driegangendiner met een brede variatie per gang. Ook voor ons is het immers belangrijk dat de moordenaar snel wordt opgespoord. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Grotere groepen kunnen we bedienen met extra acteurs, zodat uw afdelingsuitje in het belevenisrijke centrum van Enschede zo levendig en onderhoudend blijft als de bedoeling is.

Review bedrijfsuitje:

DHL Supply Chain Campus: "Het eten was voortreffelijk. De acteur was geweldig, hij is erg enthousiast en veelzijdig en brengt dit ook op de mensen over. Het totaalplaatje van ons bedrijfsuitje klopte helemaal, alles vloeide mooi in elkaar over, de aankomst, het eten, het moordspel. Een 10! Het contact met Stadsarrangement was wederom heel prettig en goed geregeld!"

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie