Moordspel in Enschede

Tijdens een opwindend personeelsuitje helderen uw collega's de moord op, aangezeten aan een heerlijk diner!

Gastvrije opmaat van een supergaaf teamuitje

De innemende Enschedese gastvrijheid valt meteen na binnenkomst op. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje naar keuze.

Bent u in een boek van Baantjer beland?

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Enschede, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Wij doen ons best de rechercheurs te stimuleren

Als je het een rechercheur vraagt, zal hij beamen dat het merendeel van alle moorden aan tafel wordt ontrafeld. Om die reden wordt u vergast op een heerlijk driegangendiner met een brede variatie per gang. Ook voor ons is het immers belangrijk dat de moordenaar snel wordt opgespoord. Medewerkers gehouden aan een dieet, hebben vanzelfsprekend de aandacht van de chef-kok.

Review bedrijfsuitje:

DHL Supply Chain Campus: "Het eten was voortreffelijk. De acteur was geweldig, hij is erg enthousiast en veelzijdig en brengt dit ook op de mensen over. Het totaalplaatje van ons bedrijfsuitje klopte helemaal, alles vloeide mooi in elkaar over, de aankomst, het eten, het moordspel. Een 10! Het contact met Stadsarrangement was wederom heel prettig en goed geregeld!"

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie