Moordspel in Dordrecht

De arme mevrouw Butterfly! Wie heeft haar geheimzinnige dood op zijn geweten? Bij dit personeelsuitje in Dordrecht verschaft de butler u informatie.

Een gastvrij welkom van uw bedrijfsuitje

U wordt hartelijk ontvangen in het avontuurlijke stadshart van Dordrecht. Er gaat een schaal met lekkere snacks rond en u krijgt iets te drinken geoffreerd.

Aan u de taak de dader te ontmaskeren

Uw groepsuitje krijgt plotseling te maken met een briefing van de politie. Lady Butterfly, een welgestelde dame, heeft de dood heeft gevonden door een vallende baksteen. Moeten we vrezen voor een noodlottig ongeluk of is er meer aan de hand?

Ze blijkt er een geheim leven op na te hebben gehouden.

De butler van de Lady heeft zijn woordje al klaar. Hij brengt u op de hoogte van alle smeuïge details. Via hem krijgt u te horen wat er in het autopsierapport staat en hoe het ongeval/de moord zich vermoedelijk heeft afgespeeld. Ook is er een videoboodschap waarin de lady op het laatste moment haar testament wijzigt.

Laat de dader niet de dans ontspringen! Aan u de opdracht hem te ontmaskeren.

Een smakelijk diner draagt bij aan de oplossing

Iedereen weet inmiddels dat de grootste moordzaken in de geschiedenis aan tafel zijn opgelost. Om zo goed mogelijk bij te dragen aan het welslagen van uw taak, hebben wij om die reden een heerlijk driegangendiner voor u bereid.

Per gang is er extra veel keuze aan lekkernijen, opdat wij ook ons steentje bijdragen. Ook voor ons is het immers belangrijk dat de moordenaar snel wordt opgespoord. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Bij een groot aantal deelnemers, kunnen desgewenst meerdere acteurs voor uw beregezellige afdelingsuitje in het avontuurlijke stadshart van Dordrecht worden ingezet.

Review

FBTO"Hoewel het ons in het begin redelijk ingewikkeld leek, lieten wij ons als groep al snel in het verhaal meeslepen. Deze activiteit was hilarisch. We hebben dan ook lang nagepraat over deze ervaring. Het eten was gewoon goed, de service prima. Onze dank en complimenten voor dit leuke bedrijfsuitje."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomst met hapje en een drankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag


Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes