Moordspel in Deventer

Los een moord op terwijl u zit te dineren. De arme mevrouw Butterfly! Misschien weet de butler meer. Een origineel bedrijfsuitje in Deventer.

Hartelijke opmaat in een fijn restaurant

Het aangename begin van uw afdelingsuitje vindt plaats in een lokale eetgelegenheid. Met een iets te drinken en een versnapering wordt u met zijn allen verrast.

Alleen met helder nadenken vindt u de dader

Tijdens uw teamuitje druppelt het tragische nieuws binnen. Vannacht is op 69-jarige leeftijd de in de high society vermaarde Lady Butterfly op een verdachte manier om het leven gekomen. Het is niet ondenkbaar dat een vallende baksteen haar fataal geworden is.

Onderzoek leidt vervolgens naar haar mysterieuze levenswandel. De butler van de Lady heeft zijn woordje al meteen klaar. Hij brengt u op de hoogte van alle smeuïge details. Via hem krijgt u ook te horen wat er in het autopsierapport staat en hoe het ongeval/de moord zich vermoedelijk heeft afgespeeld. Een filmpje van de Lady brengt nog meer duidelijkheid. Hierin is te zien hoe ze haar testament op het laatste moment aanpast.

Uw team wordt aangesteld om de moordenaar te ontmaskeren!

Een heerlijk diner motiveert elk team

Het is een algemeen feit dat detectives tot de helderste inzichten komen tijdens het tafelen. Onze bijdrage aan de oplossing van de zaak is het opdienen van een copieus driegangendiner met voor ieder wat wils, een ruime keuze per gang. Ook voor ons is het immers belangrijk dat de moordenaar snel wordt opgespoord. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Bij grote gezelschappen kunnen desgewenst meerdere acteurs voor uw beregezellige groepsuitje in het genoeglijke stadshart van Deventer worden ingezet.

Review bedrijfsuitje:

Overheidsinstelling uit Deventer, anoniem: "Het was heel leuk (de acteur krijgt van ons een Oscar !!!) Contact met Stadsarrangement was super goed, snel en efficiënt

E.A. Bijl: "Wij hebben een moorddiner mogen ervaren in een gezellig restaurant. Dat was erg spannend & soms verwarrend ;) maar ook erg gezellig. Alles wat je wenst van een gezellig teamuitje. Bedankt hiervoor."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomst met hapje en een drankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag


Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes