Moordspel in Den Bosch

Verrukkelijk dineren en tegelijk een moord oplossen. Nodig uw naaste medewerkers uit voor dit bloedstollend personeelsuitje in Den Bosch!

Gastvrij ontvangst van uw bedrijfsuitje

Bij aankomst maakt u kennis met de Brabantse gastvrijheid. U en uw collega's worden onthaald met een glaasje naar eigen keus.

Een Duitse Krimi als teamuitje

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Den Bosch, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Aan een goed diner de moord doorspreken

Als je het een rechercheur vraagt, zal hij beamen dat het merendeel van alle moorden aan tafel wordt ontrafeld. Wij beseffen wat onze rol in het onderzoek en trakteren u op een uitgebreid driegangendiner met per gang een extra ruime keuze aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Wij zijn van mening dat wij het opsporingsteam hiermee van dienst zijn. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

Uw afdelingsuitje in de historische binnenstad van Den Bosch kan niet spannender!

Review van het personeelsuitje

Ordice Vyent: "Het groepsuitje was over het algemeen genomen heel leuk en iedereen is hiermee een ervaring rijker geworden. Het moorddiner was leuk en erg verrassend. Het was goed georganiseerd. Het eten was oke."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie