Moordspel in Coevorden

Bij uw personeelsuitje in het centrum van Coevorden lekker tafelen terwijl u met zijn allen een moord oplost. De butler kan u meer vertellen!

Aangenaam samenzijn als proloog

Voor de gastvrije introductie van uw groespuitje spreken we af in een plaatselijk restaurant. U krijgt een heerlijk glas wijn (of een ander drankje naar keuze) geserveerd.

U en uw collega's moeten een misdrijf oplossen

  • Uw teamuitje wordt opgeschrikt door een tragisch bericht…
  • U krijgt te horen dat Lady Butterfly, een welgestelde dame uit hogere kringen, die nacht op mysterieuze wijze om het leven is gekomen.
  • Of de baksteen naast haar lichaam de oorzaak was, is de vraag….
  • Haar hectische dubbelleven komt aan het licht.
  • De butler kan u meer vertellen over de dood van zijn werkgeefster. Hij blijkt vreemd genoeg inzage in het autopsierapport te hebben en geeft u zijn versie van het tragische ongeval (of dood) dat de Lady overkwam.
  • Een filmpje van de Lady brengt iets meer duidelijkheid. Hierin is te zien hoe ze haar testament op het laatste moment aanpast.
  • Wie is de moordenaar? Wat is zijn/haar motief? Kom in actie!

Verkrijg helder inzicht tijdens het diner

Zo'n beetje iedereen weet inmiddels dat de grootste moordzaken in de geschiedenis aan tafel zijn opgelost. Wij dragen graag ons steentje bij door u te trakteren op een heerlijk driegangendiner met veel variatie aan lekkernijen per gang. Er is ons veel; aan gelegen dat de dader z.s.m. gepakt wordt! Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, geven wij hier vanzelfsprekend gehoor aan.

Over een afdelingsuitje in Coevorden raken uw collega's niet snel uitgepraat! Ook als u met een groot gezelschap dit moordspel wilt spelen, is de inzet van extra acteurs altijd mogelijk.

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 75 € 81,75
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 62 € 67,58
61 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie