Moordspel in Amersfoort

Bij uw personeelsuitje in het centrum van Amersfoort lekker tafelen terwijl u met zijn allen een moord oplost. 

Het eerste glaasje van uw groepsuitje

Bij binnenkomst maakt u kennis met de Amersfoortse gastvrijheid. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje.

Denk als inspecteur bij uw teamuitje

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Amersfoort, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Heerlijk dineren met de andere detectives

Als je het een rechercheur vraagt, zal hij beamen dat het merendeel van alle moorden aan tafel wordt ontrafeld. Onze bijdrage aan de oplossing van de zaak is het opdienen van een copieus driegangendiner met voor ieder wat wils, een ruime keuze per gang. Alle kleine beetjes helpen. Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, geven wij hier vanzelfsprekend gehoor aan.

Grotere groepen kunnen we bedienen met meerdere acteurs zodat uw groepsuitje in het plezierige stadscentrum van Amersfoort zo levendig en spannend blijft als het bedoeld is.

Review bedrijfsuitje:

Akzo Nobel NV: "Zoals met Stadsarrangement vooraf besproken was het een leuk en luchtig spel. Het was prettig dat er rekening gehouden werd dat het spel in het Engels moest plaats vinden, ondanks dat het Engels van de acteur niet altijd op zijn plaats was. Sommige van onze Nederlandse collega's vonden dat echter juist wel weer hilarisch. Het contact met Stadsarrangement hebben wij als prettig ervaren. Er kon met verschillende wensen rekening gehouden worden, zoals dieet wensen en het feit dat het gehele bedrijfsuitje in het Engels zou moeten plaatsvinden. Daarnaast zijn zij erg flexibel geweest met last-minute afmeldingen ten behoeve van het door te berekenen aantal personen."

Anoniem: "Het is een erg onderhoudend personeelsuitje geweest.Het eten was voortreffelijk met een keuze in iedere gang. De acteur speelde de sterren van de hemel. Kan dit aanbevelen voor iedereen die een gezellige onderhoudende avond zoekt."

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 81,75
31 - 60 € 69 € 75,21
61 - 80 € 62 € 67,58
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie