Moordspel in Deventer

Los een moord op terwijl u zit te dineren. Een origineel bedrijfsuitje in Deventer.

Hartelijke opmaat in een fijn restaurant

Het aangename begin van uw afdelingsuitje vindt plaats in een lokale eetgelegenheid. Met een welkomstdrankje wordt u ontvangen.

Alleen met helder nadenken vindt u de dader

Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner. Er is een moord gepleegd in Deventer, wie heeft het gedaan? Eén ding staat vast ... u bent degene die het mysterie tijdens het bedrijfsuitje moet zien op te lossen. Een bloedstollende moordzaak. Kruip in de huid van een rechercheur en los de moord op. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen.

Een heerlijk diner motiveert elk team

Het is een algemeen feit dat detectives tot de helderste inzichten komen tijdens het tafelen. Onze bijdrage aan de oplossing van de zaak is het opdienen van een copieus driegangendiner met voor ieder wat wils, een ruime keuze per gang. Ook voor ons is het immers belangrijk dat de moordenaar snel wordt opgespoord. Collega's die niet alles mogen of willen eten, krijgen van de chef-kok een aangepaste maaltijd voorgeschoteld.

Review bedrijfsuitje:

Overheidsinstelling uit Deventer, anoniem: "Het was heel leuk (de acteur krijgt van ons een Oscar !!!) Contact met Stadsarrangement was super goed, snel en efficiënt

E.A. Bijl: "Wij hebben een moorddiner mogen ervaren in een gezellig restaurant. Dat was erg spannend & soms verwarrend ;) maar ook erg gezellig. Alles wat je wenst van een gezellig teamuitje. Bedankt hiervoor."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 90 € 103,50
31 - 60 € 84 € 96,60
61 - 80 € 77 € 88,55
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Acteur(s) voor het moorddiner
- Prijs(je) voor de beste rechercheur
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie