Ludieke stadswandeling Amsterdam

Een ludieke stadswandeling met een wel heel bijzondere gids in Amsterdam.

Tijdens een stadswandeling krijg je doorgaans veel te horen over de historie van de stad. Bij deze hilarische Ludieke stadswandeling is het niet anders. Maar of je alles wat de gids (acteur/actrice) zegt moet geloven? Dat nu ook weer niet.

Gastvrije ontvangst in het centrum

Nadat u gastvrij bent ontvangen met een welkomstdrankje begint uw bijzondere stadswandeling onder leiding van deze aparte gids.

Ludieke stadswandeling

De Ludieke stadswandeling is een unieke belevenis met veel humor. Behalve de broodnodige en interessante informatie over de stad krijgt u op de koop toe nog een heleboel nutteloze informatie over van alles en nog wat. U zult zien dat u na afloop van
de wandeling vrienden voor het leven bent geworden met onze sympathieke gids.

Driegangen keuzediner

Terwijl de tranen nog in uw ogen staan van het lachen schuift u aan voor het driegangen keuzediner.

Optioneel "Floating BBQ". Het is ook mogelijk om in plaats van het driegangen keuzediner, uw dag samen af te sluiten met een exclusieve BBQ aan boord van een rondvaartboot. U maakt dan een mooie vaartocht van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 82 € 92,33
15 - 40 € 72 € 81,07
41 - 80 € 68 € 76,57
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ludieke stadswandeling
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie