Kroegsport Valkenburg


Wilt u een origineel bedrijfsuitje organiseren in Valkenburg? Maak uw collega's dan blij met dit ontspannen kroegsport arrangement!

  • Ontvangst met drankje
  • Kroegsport: toernooi met 4 activiteiten
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes tijdens kroegsport zijn inclusief 
  • 3 gangen keuzediner

Goed begin van uw teamuitje in Valkenburg

In een gezellig café in hartje stad ontmoet u elkaar. De spelleider ontvangt u hartelijk en biedt u een drankje aan. Hierna begint u met de kroegsport, die uit 4 activiteiten bestaat. Bent u goed in darten? Kunt u biertappen als de beste? Probeer bij elke activiteit - onder het genot van een drankje - zoveel mogelijk punten te verdienen! Bij grotere groepen stellen we het programma in overleg met u samen. Tijdens de kroegsport zijn de drankjes inbegrepen.

Dit zijn de onderdelen van de Kroegsport

  • Wie heeft de meeste antwoorden goed tijdens de pubquiz?
  • Troef uw collega's af tijdens het darttoernooi!
  • Een wedstrijdje mexen is altijd gezellig en spannend tegelijk
  • Een biertaptoernooi biedt u de kans het perfecte pilsje te tappen

Wie wordt de Kroegsport kampioen?

Wie van uw collega's zal de sportiefste caféganger zijn? De punten worden geteld en de spelleider zorgt voor een gezellige prijsuitreiking. Onder luid gejuich van alle deelnemers wordt de winnaar met roem en respect overladen. Hier hoort natuurlijk een leuk prijsje en een laatste drankje bij. Hierna neemt u afscheid van de spelleider en is het tijd voor een lekker etentje.

3 gangen keuzediner

In een van de leukste restaurants van Valkenburg is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. Hier sluit u dit uitje samen af met een driegangendiner. Iedereen heeft bij elke gang een gevarieerde keuze. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. U gaat uit eten bij een van onze partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk!

Review Kroegsport Valkenburg

Van Beek EPDM BV: "We hebben met z’n allen deze middag en avond als geslaagd ervaren! De benodigde gezelligheid en kwaliteit waren aanwezig. Inclusief de benodigde flexibiliteit van, en meedenken door uw collega/medewerkster! Ondanks het niet tijdig kunnen starten van de Kroegsport door nog afwezige personen, zijn we uiteindelijk toch nog tijdig met het diner kunnen starten. Een buffet met voor elk wat wils! Het contact was ook goed. Zowel het in snelheid afhandelen als de klantvriendelijkheid."

Daag uw collega's uit voor dit bedrijfsuitje in een gezellig kroeg en trakteer ze na afloop op een etentje in Valkenburg! 

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 69 € 75,21
31 - 60 € 65 € 70,85
61 - 100 € 62 € 67,58
Inclusief
· Kroegsport met deze 4 onderdelen:
- pubquiz
- darttoernooi
- mexen
- biertaptoernooi
· Drankjes tijdens de kroegsport
· Spelbegeleiding
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Kroegsport
17.00 uur Prijsuitreiking
17.15 uur 3 gangen keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? We bekijken graag of dit mogelijk is. Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie