Kroegsport Roermond

De leukste café-spellen doen met je collega's. Een enerverend personeelsuitje in een van de gezelligste kroegen van Roermond! Inclusief drankjes en prijzen.

Ontdek deze selectievermaarde activiteiten

U speelt een darttoernooi waarbij iedereen op zoek gaat naar de triple twenty en de Bull 's Eye. Een mooi kaartspel is het eenendertigen, waarmee u de strijd met uw collega's aangaat. En wat dacht u van een bierproefwedstrijd? Kunt u het beste de smaak van allerlei biersoorten onderscheiden? Dan bent u vast ook in staat om het mooiste pilsje te tappen tijdens het biertaptoernooi!

De winnaar van het toernooi wordt gelauwerd

Drankjes zijn bij de kroegsport inbegrepen. De kroegsport wordt afgesloten met het bekend maken van een winnaar. Wie gaat er met de prijs en de eeuwige roem vandoor? Misschien bent u wel degene die onder luid gejuich van uw collega's naar voren wordt geroepen!

Aan tafel als apotheose van uw teamuitje in Roermond

Na de opwinding van de kroegsport bezoekt u met zijn allen een van de beste restaurants dat in Roermond te vinden is. Gezellig napratend over geslaagde acties en gemiste kansen geniet u van een uitgebreid driegangenmenu. De spijskaart biedt een riante keuzevrijheid. Er zijn lekkernijen met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Een groepsuitje in Roermond staat garant voor een onvergetelijke belevenis!

Review bedrijfsuitje

Zonder naamsvermelding: ". Het contact met jullie verliep prima. Er is goed meegedacht. En er was ruimte om een programma op maat te maken."

Vriendenclub Wülers: "We hebben ons kostelijk vermaakt mede dankzij de mensen van Stadsarrangement. Op vrijdag hadden wij kroegsport met een heerlijk driegangen diner in de binnenstad Roermond.Het eten was erg lekker, in de kroeg hebben we weinig spellen gedaan.(HAHAHA) Wij werden verrast met een geweldige gastvrouw, de avond was te gauw voorbij, SUPER, SUPER, SUPER, echt een aanrader."

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 57 € 62,13
Inclusief
- Kroegsport inclusief drankjes:
* Darttoernooi
* Bierproefwedstrijdje
* Eénendertigen
* Biertapwedstrijd
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes