Kroegsport Leiden

Ontdek de leukste activiteiten die je in een café kunt doen met dit originele personeelsuitje in Leiden. Beleef een toptijd in een topkroeg!

Ontdek deze selectieberoemde Uit welke spellen bestaat het toernooi?

Er is een darttoernooi en voor u het weet scandeert de hele kroeg: ONE HUNDERD AND EIGHTY! Maar voor hetzelfde geld blinkt u uit in het poolen door alle ballen in de pockets te laten verdwijnen. Ten slotte kunt ook de nodige punten verdienen door met tafelvoetbal te winnen.

Wint u de hoofdprijs tijdens het teamuitje?

Drankjes zijn bij de kroegsport inbegrepen. Als alle spellen zijn gedaan, wordt de winnaar van het klassement bekend gemaakt. Deze wordt met diep respect (en een klein prijsje) overladenJ U kunt terugkijken op een geslaagd evenement, waarna het aangenaam dineren is.

Uw bedrijfsuitje in Leiden afsluiten met een heerlijk diner

U schuift aan in een toprestaurant in de mooie binnenstad van Leiden. Er staat een driegangen-maaltijd op het programma. Vis, vlees of vegetarisch? Niet iedereen houdt van hetzelfde. Per gang kunt uit een ruime variëteit aan gerechten kiezen. Zijn er collega's die niet alles mogen eten, houden wij hier uiteraard rekening mee.

De bruisende binnenstad van Leiden heeft alles in huis voor een onvergetelijk groepsuitje!

Reviews van dit bedrijfsuitje:

Familie uit Gelderland: "We kijken terug op een zeer geslaagd arrangement. We werden vriendelijk ontvangen en de competitie is met veel plezier en enthousiasme gespeeld. Daarna gezellig uit eten. Ook het contact met stadsarrangement was prima. Snelle reactie op onze vragen."

Anoniem: "De inhoud van ons arrangement was erg leuk. Eén of twee extra rondes van de kroegsport zou wel leuk geweest zijn. Vooral omdat dat zo leuk was. Prima contact gehad, gezellige begeleiding ook op de locatie."

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 65 € 70,85
31 - 60 € 59 € 64,31
61 - 100 € 57 € 62,13
Inclusief
- Kroegsport inclusief drankjes:
* Darttoernooi
* Poolcompetitie
* Tafelvoetbal
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dagAls u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes